Professionele & unieke WordPress website laten maken

Met een eenmalige investering een gloednieuwe website laten maken die 100% jouw eigendom is? Dat kan! FRIZZER ontwerpt en ontwikkelt jouw nieuwe website op basis van een opmaatgemaakte strategie die werkt voor jouw markt, doelgroep en doelstellingen.

Website laten maken

Laat jouw website voor je werken

FRIZZER ontwerp en ontwikkelt jouw nieuwe website op maat naar jouw wensen en doelstellingen. Een nieuwe website is een waardevolle investering voor je bedrijf. Samen zorgen we ervoor dat je waar krijgt voor deze investering. Hoe we dat doen? Hieronder lees je meer over onze werkwijze!

Laat jouw website voor je werken

FRIZZER ontwerp en ontwikkelt jouw nieuwe website op maat naar jouw wensen en doelstellingen. Een nieuwe website is een waardevolle investering voor je bedrijf. Samen zorgen we ervoor dat je waar krijgt voor deze investering. Hoe we dat doen? Hieronder lees je meer over onze werkwijze!

Op maat gemaakt ontwerp

Onze designers maken een strategisch en uniek ontwerp gebaseerd op jouw wensen. Zij vertalen jouw wensen naar beeld.

Super snelle laadsnelheid

Onze developers weten precies hoe ze jou website moeten optimaliseren om super snelle laadsnelheid te bereiken.

Goed vindbaar in de zoekmachines

Bij oplevering maken we jouw website vindbaar in Google met de nieuwste SEO tools van dat moment.

Geschikt voor alle apparaten

Jouw nieuwe website functioneert op ieder apparaat. Onze developers werken met de nieuwste technieken.

Eenvoudig aanpasbaar voor iedereen

Altijd al eenvoudig jouw website willen aanpassen? Geen gedoe in de code maar visueel jouw website bewerken.

Ingericht op het behalen van resultaat

Een strategisch doordacht ontwerp. Gericht om doelen zoals meer omzet, zichtbaarheid en conversie te behalen.

Een complete website

vanaf €1500

Ben jij er klaar voor om met een nieuwe website je bedrijf duurzaam & meetbaar te laten groeien? Hoe tof zou het zijn om wekelijks nieuwe aanvragen in je inbox te ontvangen door die geweldige converterende website? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan met gratis advies!

Via onderstaande knop kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen op maat. Op basis van de pagina’s en de gewenste functionaliteiten kunnen wij een gerichte offerte opstellen. Je krijgt dan een projectprijs en dus geen onverwachte kosten achteraf!

Zoekmachine optimalisatie

Hoe ziet het traject eruit?

Elkaar leren kennen? Leuk! Neem gerust contact met ons op om zo te zien hoe we jouw online doelen werkelijkheid kunnen maken. We maken graag een afspraak met je voor een (digitale) kop koffie, daarmee ontstaan de beste ideeën! Tijdens deze kennismaking sparren we over jouw ideeën, wensen en doelen die jij hebt voor jouw nieuwe website. Op basis hiervan zullen wij een gerichte offerte opstellen die aansluit bij jouw ideaalbeeld.

Na onze kennismaking hebben wij een helder beeld gekregen van jouw wensen en doelstellingen. Hiermee maken wij offerte op maat zodat deze aansluit bij jouw ideaalbeeld. We maken een helder en gedetailleerd overzicht, zo weet je exact wat je krijgt voor je geld.

Akkoord op de offerte? Mooi! Bedankt voor het vertrouwen in onze diensten. Het team van FRIZZER gaat er alles aan doen om een succes te maken van jouw nieuwe website, dat is zeker! Na akkoord vragen we je naast een aanbetaling ook om de elementen van jouw bedrijf. Denk hierbij aan je logo, afbeeldingen en teksten.

Een goede doordachte strategie is de basis van een sterke website. Als we al jouw input binnen hebben starten onze designers met een strategisch ontwerp. Dit houdt in dat zij jouw markt, organisatie en doelgroep volledig uitpluizen. Aan de hand van die resultaten en jouw huisstijl maken zij een visueel ontwerp van jouw nieuwe website. Dit ontwerp zal tussentijds met je worden gedeeld zodat je feedback kan leveren.

Nadat jij het afgeronde ontwerp hebt gezien en hier akkoord op hebt gegeven schuiven onze designers het door naar onze developers. Zij gaan aan de slag om jouw ontwerp 1 op 1 over te nemen naar een functionele website. Jij ontvangt een link die niet zichtbaar is in de zoekmachines om de status te volgen van jouw nieuwe website.

Zodra onze developers helemaal klaar zijn en het ontwerp succesvol hebben gerealiseerd gaan we testen. Checken of alle formulieren werken, werkt de website goed op verschillende apparaten? En zijn eventuele bugs eruit? Zodra we dit hebben gedaan vragen we jou om nog een keer zorgvuldig naar de website te kijken en bij akkoord kunnen we door naar de livegang.

Yes! Jouw nieuwe website is klaar voor de oplevering. We stemmen samen een datum en tijd af wanneer we jouw nieuwe website online gaan zetten. Jouw huidige website kan online blijven staan en deze wordt overgeschreven met de nieuwe website. Zo min mogelijk downtime! Daar houden we van.

Ons team staat op werkdagen van 09:00 tot 17:30 klaar voor al jouw vragen. Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of WhatsApp. Wil je liever dat wij jouw wijzigingen doorvoeren? Voor een vast tarief per maand verwerken wij al jouw wijzigingen.

Waarom FRIZZER?

FRIZZER maakt digitale producten die werken. Wij zijn een online marketingbureau dat zich focust op het boeken van resultaat met het ontwerpen en bouwen van waardevolle oplossingen voor ondernemers.

Group 10

150+ bedrijven gingen je voor

Al ruim 10 jaar ontwerpen en ontwikkelen wij websites op maat. Service staat bij ons voorop. We zijn betrokken bij je bedrijf en geven eerlijk advies.

Group 10

Maatwerk

Geen website of webshop is bij ons hetzelfde. Wij geloven in de kracht van maatwerk. Ieder bedrijf is uniek en heeft een ander verhaal te vertellen.

Group 10

Full-service marketingbureau

Naast dat we websites en webshops bouwen kunnen we je ook helpen met het werven van nieuwe klanten of beheren van je sociale kanalen.

Nog niet helemaal overtuigd?

Laat onze klanten je overtuigen! In de afgelopen jaren heeft FRIZZER met talloze organisaties samengewerkt en mooie resultaten geboekt. Ontdek hoe zij terugkijken op onze samenwerking.

Nog niet helemaal overtuigd?

Laat onze klanten je overtuigen! In de afgelopen jaren heeft FRIZZER met talloze organisaties samengewerkt en mooie resultaten geboekt. Ontdek hoe zij terugkijken op onze samenwerking.

joep Willard
joep Willard
2022-05-06
Mijn nieuwe webshop heb ik laten maken door FRIZZER. Bij de kennismaking gaven ze duidelijk aan wat hun werkwijze is en wat ik kan verwachten. Vervolgens kreeg ik een gedetailleerde offerte, alles wat je wilt weten staat hierin. Tijdens het proces van het bouwen van mijn webshop hielden we wekelijks een meeting om zo betrokken te blijven bij het proces. Ik zou zeker nog een webshop laten maken door FRIZZER. Nogmaals bedankt Niels & Tychon!
Famke Koops
Famke Koops
2022-05-06
We hebben een super fijne samenwerking gehad met Niels. De site is precies zo geworden als we in gedachten hadden! Hij luisterde goed naar onze opmerkingen en maakte goed duidelijk wat er allemaal mogelijk was. Als we een vraag hadden werd deze meteen beantwoord. Zeer snelle en fijne communicatie dus! We zijn super blij met hoe alles is gegaan en hoe de site is geworden! Ook nu kunnen we nog steeds met al onze vragen bij Niels terecht. We raden het iedereen aan om je website bij Frizzer te laten maken!
jaapjan de graaf
jaapjan de graaf
2022-01-25
Zeker aan te raden. Goed bedrijf om een goeie samenwerking mee aan te gaan
Jan Knepper
Jan Knepper
2022-01-19
Wij van de visscher visspecialiteiten zijn super blij en trots met het eindresultaat van de website! De samenwerking met FRIZZER is echt top. Makkelijk bereikbaar en niets is te veel. Ga zo door! En wij zullen iedereen dit bedrijf aanbevelen. Groetjes jannes en jantine de visscher visspecialiteiten
HAVÉ Brandstoffen
HAVÉ Brandstoffen
2022-01-12
Wij hebben de samenwerking met Frizzer als zeer positief ervaren. De mannen van Frizzer zijn professionals met goede ideeën en kennis van het vak. Ze geven vooraf duidelijk aan wat men kan verwachten en voeren de werkzaamheden naar behoren uit. Na het intakegesprek kregen wij naast een uitgebreide offerte op maat ook een voorbeeld ontwerp meegestuurd, hierdoor kregen wij direct een goede indruk van wat er mogelijk was. Tijdens het bouwen van de website houden ze ons goed op de hoogte van de vooruitgang en was er ruimte om regelmatig feedback aan te leveren. Zij hebben ons veel vrijheid gegeven om zelf de website te vullen en aan te passen wat wij zeer hebben gewaardeerd. Bij eventuele problemen zijn de mannen snel bereikbaar en is het probleem ook spoedig opgelost. Via deze weg willen wij Frizzer nogmaals bedanken voor het mooie product en de samenwerking.

Veel gestelde vragen

Een nieuwe website laten maken doe je niet iedere dag. We snappen dat dit onbekend terrein voor je is, daarom is het begrijpelijk dat je wellicht met wat vragen zit voordat je deze lange termijn investering voor jouw bedrijf gaat maken. We hebben een selectie gemaakt met de meest gestelde vragen en deze overzichtelijk voor je verwerkt. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

Hoe lang duurt het ongeveer om een website te laten maken?

Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Hoe snel kan jij feedback leveren? Hoe vaak heb jij tijd om de website door te nemen? Tussentijds hebben we regelmatig meetings om zo tot een perfect eindresultaat te komen naar jouw wensen. Gemiddeld duurt het één a twee maanden.

Met welk systeem bouwen jullie mijn website?

Als je door FRIZZER jouw nieuwe website laat maken gebeurd dit altijd in WordPress. Dit is het meest gebruikte systeem ter wereld. Wij maken geen gebruik van standaard templates waar veel mensen WordPress van kennen. We gebruiken het systeem enkel als basis zodat jij gemakkelijk aanpassingen kan maken.

Kan ik zelf aanpassingen doorvoeren in mijn website?

Zeker! Na oplevering van jouw nieuwe website kan je zelf gemakkelijk aanpassingen doorvoeren. Door het gebruiksvriendelijke systeem dat wij gebruiken hoef je zelf niet in de ingewikkelde code te duiken. Je kunt gemakkelijk visueel aan de voorkant elementen verschuiven, foto’s aanpassen of andere teksten schrijven. Wil je hier liever niet mee bezig zijn? Onze specialisten staan dagelijks klaar om jou te ondersteunen. Doormiddel van een onderhoudscontact of uurtje factuurtje voeren wij al jouw wensen door.

Zit ik vast aan een abonnement of (wurg)contract?

Absoluut niet. FRIZZER houdt van heldere & concrete afspraken. Een website laten maken bij ons is een eenmalige investering voor de lange termijn. De website die wij ontwikkelen is afgestemd op jouw bedrijf en de prijs van de offerte is ook de prijs voor het gehele project. Geen onverwachtse kosten achteraf. Tegen een vast maandbedrag fixen wij ervoor dat jouw website 24/7 in de lucht blijft en jouw e-mail blijft werken. Wel zo makkelijk he!

Vrijblijvend sparren over jouw nieuwe website?

Adres

Edisonweg 11D

3752 LV Bunschoten-Spakenburg

BTW & KVK

NL8614.60.807.B01

78588626

Vrijblijvend sparren over jouw nieuwe website?

Adres

Edisonweg 11D

3752 LV Bunschoten-Spakenburg

BTW & KVK

NL8614.60.807.B01

78588626