Website laten maken Amersfoort

Onze onderscheidende ontwerpen en doordachte strategieën resulteren in websites die niet alleen de aandacht trekken, maar ook conversies stimuleren. Wij ontwikkelen gebruikservaringen die bezoekers aanzetten tot handelen.

Website laten maken Amersfoort

Lokale kennis in
de regio Amersfoort

Als gevestigd online marketingbureau in regio Amersfoort, kennen we de lokale markt en de specifieke behoeften van bedrijven in deze regio.

Op maat
ontworpen websites

Wij ontwerpen en ontwikkelen websites op maat die perfect aansluiten bij de unieke behoeften en doelen van jouw Amersfoortse bedrijf.

Responsief design voor alle apparaten

Alle websites die we maken zijn geoptimaliseerd voor ieder apparaat, waardoor jouw klanten altijd de beste gebruikerservaring krijgen.

SEO-geoptimaliseerd voor de zoekmachines

We ontwerpen websites met SEO in het achterhoofd om jouw online zichtbaarheid in Amersfoort en daarbuiten te vergroten.

Onderhoud en supportdesk

We bieden onderhoud en support aan om ervoor te zorgen dat jouw website altijd up-to-date en operationeel is. Minder zorgen voor jou, 24/7 online!

Ingericht op het behalen van resultaat

Ons doel is om websites te creëren die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook conversies genereren. Jouw succes is ons succes.

Website laten maken Amersfoort?

In het digitale landschap van vandaag is jouw website vaak het eerste contactpunt voor potentiële klanten in Amersfoort en daarbuiten. Het fungeert als jouw online visitekaartje en reflecteert de waarden van jouw bedrijf. Bij FRIZZER, jouw lokale partner in webdesign in de regio Amersfoort, begrijpen we dit als geen ander. Wij erkennen dat elk bedrijf uniek is en een op maat gemaakte aanpak verdient. Daarom ontwerpen en ontwikkelen we op maat gemaakte websites die jouw bedrijf optimaal presenteren.

Het laten maken van een professionele website in Amersfoort is meer dan een uitgave, het is een investering. Een investering in jouw merk, je reputatie en uiteindelijk, je toekomstige succes. Een website van FRIZZER kan het verschil maken tussen opgaan in de online menigte en je onderscheiden van de concurrentie in Amersfoort en daarbuiten.

Waarom investeren in
een website op maat?

In een wereld waarin elke pixel telt, is jouw website het kloppende hart van je bedrijf. Bij FRIZZER geloven we dat je niet moet verdwijnen in de menigte met een standaard template. In plaats daarvan maken onze designers een website dat precies is afgestemd op jouw unieke visie, waarden en ambities, waardoor je echt kunt opvallen.

De zakenwereld verandert voortdurend, en daarom moet je website flexibel en aanpasbaar zijn. Onze op maat gemaakte websites zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook gebouwd met de toekomst in gedachten, zodat ze mee kunnen groeien met je bedrijf. Daarbij zorgen we voor een optimale gebruikerservaring en maximaliseren we de zichtbaarheid in zoekmachines, zodat je site zowel mooi als effectief is.

Kiezen voor FRIZZER betekent kiezen voor een betrokken team. Van het initiële ontwerp tot de lancering en verder, wij staan naast je, toegewijd aan het realiseren van een online aanwezigheid die je bedrijf op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

Hoe ziet het traject eruit?

Stap één van onze werkwijze bij FRIZZER is om jouw online doelen te realiseren. Neem daarom gerust contact met ons op, zodat we kunnen bespreken hoe we dit kunnen bereiken. We maken graag een afspraak voor een (digitale) kennismaking om te kijken hoe we jouw ideeën, wensen en doelen kunnen omzetten in een ideale website. Op basis van dit gesprek zullen we een op maat gemaakte offerte opstellen die perfect aansluit op jouw wensen en doelen.

Na de kennismaking met jou hebben we een duidelijk beeld van jouw wensen en eisen voor de website. Met deze informatie stellen we een op maat gemaakte offerte op, zodat deze perfect aansluit op jouw ideale website. We zorgen voor een helder en gedetailleerd overzicht, zodat je precies weet wat je kunt verwachten voor jouw investering. Zo weet je waar je aan toe bent en kunnen we samen verder werken aan het realiseren van jouw website.

Dank je wel voor het vertrouwen in onze diensten. Bij FRIZZER gaan we er alles aan doen om jouw nieuwe website tot een succes te maken. We vragen je om na akkoord een aanbetaling te doen en om ons de benodigde elementen van jouw bedrijf te geven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld jouw logo, afbeeldingen en teksten. Op deze manier kunnen we aan de slag en zorgen dat jouw website helemaal bij jouw bedrijf past.

Bij FRIZZER geloven we dat een goede doordachte strategie de basis vormt van een sterke website. Zodra we alle input van jou hebben ontvangen, gaan onze designers aan de slag met een strategisch ontwerp. Hierbij verdiepen zij zich volledig in jouw markt, organisatie en doelgroep. Op basis van deze inzichten en jouw huisstijl maken zij een visueel ontwerp van jouw nieuwe website. Tijdens het ontwerpproces zullen wij het ontwerp regelmatig met je delen, zodat je feedback kunt geven. Zo werken we samen aan een ontwerp dat perfect past bij jouw bedrijf en jouw doelstellingen.

Als jij het definitieve ontwerp hebt gezien en hiervoor akkoord hebt gegeven, dan zullen onze designers het werk doorgeven aan onze developers. Zij zullen aan de slag gaan om het ontwerp 1 op 1 om te zetten naar een functionele website. Gedurende het bouwproces ontvang jij een persoonlijke link, waarmee je de actuele status van de bouw kunt volgen. Zo blijf je op de hoogte van de voortgang en weet je precies wat je kunt verwachten van jouw nieuwe website.

Wanneer onze developers het ontwerp succesvol hebben gerealiseerd, gaan we over tot het testen van de website. We checken of alle formulieren werken, of de website goed functioneert op verschillende apparaten en of eventuele bugs eruit zijn gehaald. Zodra dit is gebeurd, vragen we jou om nogmaals zorgvuldig naar de website te kijken. Wanneer jij akkoord geeft, zijn we klaar voor de livegang van de website.

Geweldig nieuws! Jouw nieuwe website is klaar voor oplevering. Samen stemmen we een datum en tijd af voor de livegang van de website. Jouw huidige website kan gewoon online blijven staan totdat de nieuwe website live gaat. Op dat moment zal de nieuwe website de oude website overschrijven, waardoor de downtime tot een minimum beperkt blijft. Bij FRIZZER houden we van een soepele overgang en daarom zorgen we ervoor dat jouw nieuwe website zo snel mogelijk live is.

Ons team staat op werkdagen van 08:30 tot 17:30 uur voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of WhatsApp. Wil je liever dat wij jouw wijzigingen doorvoeren? Dat kan ook! Tegen ons vaste uurtarief voeren wij alle gewenste wijzigingen door. Zo kun je altijd rekenen op de ondersteuning van FRIZZER voor jouw website.

Zullen we kennismaken?

Bij het creëren van een nieuwe website is het vinden van de juiste partij een uitdaging. Gelukkig kunnen we bij FRIZZER snel een goede indruk van elkaar krijgen.

Met onze kennis en ervaring zijn wij in staat om jouw diensten of producten op de meest effectieve manier te presenteren. Wij begrijpen hoe we de nieuwste webtrends kunnen gebruiken om het maximale uit je website te halen.

Ben jij klaar om jouw online aanwezigheid te transformeren en je bedrijf naar het volgende niveau te tillen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe FRIZZER je kan helpen om jouw digitale ambities waar te maken. 

Een complete website

Vanaf €2400

Gegarandeerd binnen 2 uur reactie

Mink's IJs
Mink's IJs
Henk Mink - Eigenaar
Lees verder
Bij FRIZZER is aandacht voor je wensen, zij denken mee met de klant en hebben goede ideeen. Bij vragen via de app of mail wordt er snel gereageerd. Wij vonden het een hele fijne samenwerking met Niels en het team van FRIZZER!

Nogmaals bedankt!
Glashandel Hop
Glashandel Hop
Wilfred Hop - Eigenaar
Lees verder
Nieuwe website laten maken voor Glashandel Hop, duidelijke offerte en binnen 4 weken werd de site opgeleverd. Nogmaals bedankt Niels

Wilfred - Glashandel Hop
Daisy Fontein Design
Daisy Fontein Design
Daisy Fontein - Eigenaresse
Lees verder
Ik heb de samenwerking met FRIZZER als zeer positief ervaren. De communicatie was prettig en snel. De mannen zijn erg behulpzaam en denken graag met je mee. Ik wil de mannen nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking en de mooie website die zij voor mij hebben gebouwd.
V&H Styling
V&H Styling
Wouter Heinen - Eigenaar
Lees verder
FRIZZER is het beste marketingbureau waar ik tot zover mee gewerkt heb. Je wordt door een team van specialisten geholpen met het uitbreiden van je bedrijf, klanten werven, social media, website maken en noem het maar op. Wij van V&H Styling zijn zeer tevreden met het eindresultaat van onze website!
HAVÉ Brandstoffen
HAVÉ Brandstoffen
Gerlof Algra - Marketeer
Lees verder
Wij hebben de samenwerking met FRIZZER als zeer positief ervaren. De mannen van FRIZZER zijn professionals met goede ideeën en kennis van het vak. Tijdens het bouwen van de website houden ze ons goed op de hoogte van de vooruitgang en was er ruimte om regelmatig feedback aan te leveren.
Veel Liefs Fotografie
Veel Liefs Fotografie
Amber & Famke - Eigenaresses
Lees verder
We hebben een fijne samenwerking gehad met FRIZZER. De site is precies zo geworden als we in gedachten hadden! Ze luisterde goed naar onze opmerkingen en maakte goed duidelijk wat er allemaal mogelijk was. Als we een vraag hadden werd deze meteen beantwoord. Zeer snelle en fijne communicatie dus!
De Graaf's Vishandel
De Graaf's Vishandel
Jaap Jan - Eigenaar
Lees verder
FRIZZER is zeker aan te raden. Goed bedrijf om een goeie samenwerking mee aan te gaan. Ze regelen voor ons de website, social media en scherm in de winkel. Ze reageren snel via WhatsApp en zijn altijd bereikbaar. Ga zo door mannen!
New Penguins B.V.
New Penguins B.V.
Paul Kool - Eigenaar
Lees verder
Top bedrijf. Leuke jonge mensen met een nieuwe opzet. Denken goed met je mee en maken mooie digitale producten! Ze hebben voor ons alle hosting verzorgd voor al onze klanten. Een maatwerk hosting oplossing waar we super tevreden mee zijn en geen omkijk naar hebben!
Vitae Counseling
Vitae Counseling
Imre Bunnik - Eigenaar
Lees verder
Leuk en jong bedrijf. Niels heeft mij ontzettend geholpen met het bouwen van een website voor mijn praktijk. Hij staat altijd voor je klaar en niets is teveel. Ik zou iedereen aanraden om bij FRIZZER jouw nieuwe website te laten maken.
De Visscher Emiclaer
De Visscher Emiclaer
Jan Knepper - Eigenaar
Lees verder
Wij van De Vsscher Visspecialiteiten zijn super blij en trots met het eindresultaat van de website! De maand dat de website online ging hebben we een nieuw recordaantal aan bestellingen behaald! De samenwerking met FRIZZER is echt top. Makkelijk bereikbaar en niets is te veel. Ga zo door! En wij zullen iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Waarom onze websites bijdragen aan de groei van je bedrijf

Met FRIZZER krijg je een website die er goed uitziet en doet wat het moet doen: bezoekers informeren en aanzetten tot actie. We combineren een helder design met praktische functionaliteit.

Tegenwoordig bekijken veel mensen websites via hun mobiel. Daarom zorgen we ervoor dat onze websites op alle apparaten goed werken. En omdat gevonden worden minstens zo belangrijk is, houden we bij het bouwen van de website al rekening met zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Met een website van FRIZZER investeer je niet alleen in een professioneel online visitekaartje, maar ook in een krachtig hulpmiddel dat actief bijdraagt aan het bereiken en binden van je doelgroep. Goede vindbaarheid gecombineerd met een duidelijke boodschap zorgt ervoor dat je de juiste klanten aantrekt en een blijvende indruk achterlaat.

Recent opgeleverd

Veel gestelde vragen

De prijs voor het laten maken van een website is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte en complexiteit van de website. Bij FRIZZER bieden wij op maat gemaakte offertes die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en budget. Een professionele website van A-Z begint bij ons vanaf €2400.

Het ontwikkelproces van een website kan variëren afhankelijk van de grootte en complexiteit. Bij FRIZZER werken we echter efficiënt en streven we naar een snelle oplevertijd voor onze klanten.

Ja, het is mogelijk om zelf de website te beheren en bij te werken. Bij FRIZZER werken we met WordPress waarmee je zelf de website eenvoudig kunt beheren.

Ja, bij FRIZZER kunnen we jouw bestaande domeinnaam gebruiken voor jouw nieuwe website. Indien gewenst kunnen we ook advies geven over een nieuw domeinnaam. Voor meer informatie kun je kijken op deze pagina.

Als je een website laat maken bij FRIZZER zal dit altijd gebeuren in WordPress. Daarnaast zullen we aan de hand van jouw wensen nog verschillende plugins gebruiken zoals bijvoorbeeld: Elementor.

Nee, bij FRIZZER maken we geen gebruik van standaard templates. Onze websites worden op maat gemaakt voor elke klant, zodat de website perfect aansluit bij de doelen en wensen van de klant.

Naast het ontwikkelen van websites, bieden wij ook verschillende diensten aan om jouw online zichtbaarheid te verbeteren, zoals zoekmachine optimalisatie (SEO) en online adverteren. Ons team kan jou hierover adviseren en helpen bij het verbeteren van jouw online aanwezigheid.

Ja, bij FRIZZER is het mogelijk om een meertalige website te laten maken. Wij kunnen de website in verschillende talen ontwikkelen, zodat deze geschikt is voor een internationaal publiek.

Bij FRIZZER bieden wij ook website onderhouds- en beveiligingsdiensten aan, zodat jouw website altijd up-to-date blijft en beveiligd is tegen eventuele bedreigingen. Wij adviseren om regelmatig onderhoud en beveiliging uit te voeren om de website goed te laten functioneren. Voor meer informatie kun je deze pagina bekijken.

Jazeker! Bij FRIZZER zijn we gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO). Met handige tools van Google zullen we jouw website testen en checken om te kijken of alles voldoet om goed vindbaar te zijn in de zoekmachines.