Shop Inn

De bestaande webshop van Shop Inn is flink verouderd. Aan FRIZZER de taak om een gloednieuwe webshop te ontwikkelen met de huidige trends & ontwikkelingen. Bloemenboetiek Shop Inn is gevestigd in Harderwijk maar levert bloemen door heel Nederland. Hiervoor ontwikkelde we een paar handige functies om tijdsbesparing te realiseren voor het inpakken.

Een webshop vol handgemaakte creaties

Bij Bloemenboetiek Shop Inn vind je voor ieder wat wils. Hun ruime assortiment zorgde voor een technische uitdaging. Voor de bezoeker hebben we het zo simpel mogelijk gemaakt om een boeket of accessoires te bestellen. Je voegt met één klik een kaartje toe met een persoonlijke boodschap voor de ontvanger. Wil je er ook een vaas bij? Ook met één klik geregeld! Door dit op maat ontworpen bestelproces kunnen de bezoekers zo snel mogelijk en zonder frustratie hun bestelling plaatsen!

Maatwerk oplossing

Samen met onze developers hebben we gekeken naar een maatwerk oplossing om duidelijk onderscheid te maken in de bestellingen. De variatie van bestellingen is erg groot, wel of geen kaartje? Welke maat vaas? En wanneer moet het bezorgd worden?

We hebben een koppeling gemaakt met de printer via Wi-Fi zodat deze automatisch een pakbon uitprint wanneer er een bestelling binnenkomt. Deze is op maat ontworpen met de belangrijkste onderdelen van de bestelling om een duidelijk overzicht te maken voor degene die de bestelling samenstelt.

Hiermee realiseerde we een tijdsbesparing voor de medewerkers van Shop Inn. Zij zien gemakkelijk hoe de bestelling samengesteld moet worden.

Meer opgeleverde projecten

CAFE HAVÉ

Webshop

De Visscher

Webshop