CAFE HAVÉ

Een unieke WordPress website met een modern, tijdloos en krachtig design, dat is de expertise van Daisy Fontein Design. Geen doorsnee ontwerp en voor iedere klant uniek. Daisy Fontein Design biedt een brede selectie aan diensten aan. Drukwerk, branding & social media content. Voor particulieren en bedrijven, online en offline.

Binnen enkele klikken een bestelling plaatsen

In samenwerking met Daisy hebben wij haar nieuwe website ontwikkeld. Zelf heeft ze het gehele ontwerp van de website uitgedacht en vormgegeven. Daisy wist heel goed hoe haar website eruit moest komen te zien alleen had ze de technische kennis niet om dit te realiseren naar een functionele website. Aan FRIZZER de taak om haar ontwerp pixel perfect over te nemen en te zorgen dat alle technische aspecten kloppen.

Met de nieuwste technieken hebben onze developers de website van Daisy Fontein Design ontwikkeld. Dankzij de handige front-end builder kan Daisy de website zelf beheren en content toevoegen zonder in de ingewikkelde code te duiken.

De klant aan het woord

Wij hebben de samenwerking met FRIZZER als zeer positief ervaren. De mannen van FRIZZER zijn professionals met goede ideeën en kennis van het vak. Ze geven vooraf duidelijk aan wat men kan verwachten en voeren de werkzaamheden naar behoren uit. Na het intakegesprek kregen wij naast een uitgebreide offerte op maat ook een voorbeeld ontwerp meegestuurd, hierdoor kregen wij direct een goede indruk van wat er mogelijk was.

Tijdens het bouwen van de website houden ze ons goed op de hoogte van de vooruitgang en was er ruimte om regelmatig feedback aan te leveren. Zij hebben ons veel vrijheid gegeven om zelf de website te vullen en aan te passen wat wij zeer hebben gewaardeerd. Bij eventuele problemen zijn de mannen snel bereikbaar en is het probleem ook spoedig opgelost.

Via deze weg willen wij FRIZZER nogmaals bedanken voor het mooie product en de samenwerking.

Richard & Gerlof van HAVÉ Brandstoffen

Meer opgeleverde projecten

Daisy Fontein Design

Website

V&H Cars

Website, Google Ads, SEO