Over FRIZZER

Sinds 2009 zijn wij gevestigd in Bunschoten-Spakenburg en helpen wij ruim 250+ bedrijven onder de naam WeDeCom. Vanaf 2020 zijn wij FRIZZER. Een full-service online marketingbureau voor ambitieuze bedrijven.

Ons team specialisten

Tychon Borghols

Sales & Strategie

Niels Koelewijn

Design & Marketing

Roy de Graaf

Development

Elco van Dijk

Strategie & Design

Mr. Rob

Facilitair manager

Elco van Dijk

Strategie & Design

Samen voor online resultaat

Vanuit het ondernemende Bunschoten-Spakenburg maken we bedrijven succesvoller met onze innovatieve oplossingen. Of het nou gaat om een nieuwe website, webshop of online marketing we zorgen voor keiharde resultaten en denken actief met je bedrijf mee.

Persoonlijke service

We onderscheiden ons in persoonlijk & eerlijk advies. De beste resultaten bereik je alleen als je eerlijk bent naar elkaar. Dat zijn we onderling, zodat we scherp en kritisch blijven, maar ook naar onze klanten.

Voor en door ondernemers

Onze diensten zijn bedoeld voor ZZP, MKB en grotere bedrijven die een partner zoeken voor de groei van hun bedrijf. We werken in vrijwel iedere industrie en verdiepen ons in de markt waarin jouw bedrijf zich bevindt.

Waarom FRIZZER?

Al 13 jaar bevinden wij ons in de wereld van websites, webshops & online marketing. We blijven ons voortdurend ontwikkelen met de nieuwste trends & ontwikkelingen in de markt.
Binnen ons team heeft iedereen zijn eigen specialiteit. Voor elk project wordt er een team samengesteld die optimaal bijdraagt aan jouw gestelde doelstellingen.
We realiseren uitingen op basis van een op maat gemaakte strategie die aansluit bij de doelen, markt en doelgroep van jouw bedrijf. Samen stellen we haalbare doelen.

Centraalste punt van Nederland

Ons kantoor is gevestigd op het bedrijventerrein de Kronkels in Bunschoten-Spakenburg. Met de auto maar liefst 4 minuten rijden vanaf de snelweg A1.

Bunschoten-Spakenburg staat bekend door de kledingdracht die tot de dag van vandaag nog steeds wordt gedragen. Daarnaast leeft het historische dorp grotendeels nog steeds van de vis, brood-en-koek markthandel.