OVER ONS

Aangenaam
wij zijn FRIZZER

Wie we zijn, waar we voor staan en wat we doen

Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Met het team helpen wij bedrijven sneller te groeien met slimme en meetbare online marketing strategieën.

We hebben een ondernemende bedrijfscultuur, waarbij we elke dag een beetje beter willen worden. Onze collega’s krijgen veel verantwoordelijkheden en vrijheid. Wij stimuleren ze op proactiviteit, ondernemerschap en oplossingsgerichtheid. Hierdoor ontstaat ontwikkeling en groei. Zowel van het individu, onze klanten als van FRIZZER.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Ambitieuze cultuur

Een team met hetzelfde doel, iedere dag een beetje beter worden. Wij stimuleren (persoonlijke) ontwikkeling en groei.

Uitmuntende kwaliteit

Wij streven dagelijks naar een uitmuntende dienstverlening met aantoonbare en transparante resultaten.

Gedreven door passie

Ontstaan uit een passie voor online marketing en ondernemerschap. Onze missie? Realisatie van bedrijfsgroei.

Onze specialisten

Tychon Borghols

Sales & strategie

Niels Koelewijn

Marketing

Tim Dorrestijn

Design

Roy de Graaf

Development

Benieuwd naar
onze diensten?

Strategie

Onbezonnen beginnen aan de ontwikkeling van oplossingen is de formule voor een mislukking. Samen met jou gaan we opzoek naar de stip op de horizon en zorgen we ervoor dat er een goed strategisch fundament is. Dat is de basis voor het realiseren van maximaal online succes! In een strategisch plan omschrijven wij samen wat jouw organisatie online nodig heeft om de gedefinieerde doelstellingen te bereiken.

Marketing

Wij hebben een team kritische en fanatieke online marketeers, dat ervoor zorgt dat jij structureel gevonden wordt! Zowel in de zoekmachines, op social media als via e-mails. Betaald (advertenties) en onbetaald (organisch). Bovendien geven onze data-analisten, die het effect monitoren, jou inzicht in wat jouw investering je oplevert en of de doelstellingen gehaald worden.

Design

Onze designers weten het gevoel en die beleving die jij uit wilt stralen, perfect om te zetten naar een gaaf design. Voor die gebruiksvriendelijke website die precies bij jouw organisatie past, die mooie conversiegerichte webshop of die webapplicatie die jouw werkprocessen efficiënter maakt. Maar ook op een toffe nieuwsbrief, opvallende socialmedia-content of aantrekkelijke online banners kunnen onze designers flink losgaan.

(Web)development

Welk systeem en welke functionaliteiten passen bij jouw wensen? Hoe wordt alles zo gebruiksvriendelijk mogelijk, voor zowel bezoeker als gebruiker? Developers kraken hun hersenen erop en testen alles totdat het een perfect geheel is. Zo maken ze een intuïtieve, snelle, schaalbare, gebruiksvriendelijke en veilige oplossing voor je, die vindbaar is voor jouw doelgroep en functioneert op alle formaten schermen.