Waarom investeren in een nieuwe website als je het ook zelf kan?

Vaak twijfelen ondernemers of ze zelf een nieuwe website moeten gaan maken of dat ze intern iemand van de marketingafdeling deze klus laten oppakken. WordPress is toch niet zo ingewikkeld? Je kan toch gewoon aan de slag met een template? In dit artikel leg ik je uit waarom je dit beter niet kunt doen.

Waarom je beter jouw nieuwe website kunt laten maken door experts

Anno 2022 zijn er zoveel verschillende platformen en systemen waarmee je “gemakkelijk” zelf een website kunt maken. Maar hoe makkelijk is dit nou echt en hoe presteren deze websites in de praktijk? Het bouwen van je eigen website kan je erg makkelijk worden gemaakt door deze systemen maar je zult alles helemaal zelf moeten uitzoeken.

Het maken van een nieuwe website kost je erg veel tijd. Je bent dagelijks al druk genoeg met alle werkzaamheden van je bedrijf. Ga je nu je avond uren opgeven om zelf een website in elkaar te knutselen? Als je een goede website laat maken door experts verdiend deze zich dubbel en dwars terug in de loop der tijd. Zij helpen je met het kiezen van het juiste systeem, de beveiliging, snelheid, ontwerp, teksten etc etc… Voordat jij op al deze vragen een antwoord hebt gevonden ben je veel kostbare tijd verloren die je beter had kunnen besteden aan dingen waar je wel goed in bent! Laat het bouwen van een website over aan een bedrijf die er verstand van heeft, dan kan jij blijven doen waar jij verstand van hebt.

Ik raad het altijd aan om een nieuwe website te laten maken door een professioneel bedrijf. Als je voor een online marketingbureau kiest hebben zij meerdere expertises in huis waarmee ze jou kunnen begeleiden naar de ideale website. Zij lossen alle technische moeilijkheden voor je op en zorgen dat de website er tip top in orde uit ziet. Ze denken met je mee over de pagina structuur, welke teksten je moet gebruiken, de optimalisatie van de afbeeldingen en de snelheid. Hierdoor krijg jij een marketing-machine als website in plaats van een simpele website waar maar wat informatie op staat en een paar foto’s.

Dus, zelf een WordPress website maken? Dat kan! Dit gaat je wel veel discipline, stress en tijd kosten, maar het is zeker mogelijk! Heb je behoefte aan een website die meer omzet, klanten en aanvragen oplevert? Laat het dan over aan ons. Wij helpen je graag op weg met een op maat ontworpen website die strategisch wordt ingericht zodat deze optimaal bijdraag aan jouw doelstellingen. Neem gerust contact met ons op vrijblijvend te sparren over jouw nieuwe website.