Strategische & unieke WordPress websites met zichtbaar resultaat

Strategische & unieke WordPress websites met zichtbaar resultaat

Een nieuwe website laten maken doe je niet zomaar even. Het is een investering voor de lange termijn. FRIZZER ontwerpt en ontwikkelt jouw nieuwe website op basis van een opmaatgemaakte strategie die werkt voor jouw markt, doelgroep en doelstellingen.

Een nieuwe website laten maken doe je niet zomaar even. Het is een investering voor de lange termijn. FRIZZER ontwerpt en ontwikkelt jouw nieuwe website op basis van een opmaatgemaakte strategie die werkt voor jouw markt, doelgroep en doelstellingen.

Website laten maken

Op maat gemaakt ontwerp

Onze designers maken een strategisch en uniek ontwerp gebaseerd op jouw wensen. Jouw website wordt op maat ontworpen!

Super snelle laadsnelheid

Onze developers weten precies hoe ze jou website moeten optimaliseren om super snelle laadsnelheid te bereiken.

Goed vindbaar in de zoekmachines

Bij oplevering maken we jouw website vindbaar in Google met de nieuwste SEO tools van dat moment.

Geschikt voor alle apparaten

Jouw nieuwe website functioneert op ieder apparaat. Onze developers werken met de nieuwste technieken.

Eenvoudig aanpasbaar voor iedereen

Altijd al eenvoudig jouw website willen aanpassen? Geen gedoe in de code maar visueel jouw website bewerken.

Ingericht op het behalen van resultaat

Een strategisch doordacht ontwerp. Gericht om doelen zoals meer omzet, zichtbaarheid en conversie te behalen.

Een complete website

vanaf €1500

Het is niet makkelijk om te kiezen voor een partij die jouw WordPress website moet maken. Gelukkig kun je elkaar in een uur al goed leren kennen.

Wij weten hoe we jouw diensten of producten het beste in de markt kunnen zetten en snappen hoe we gebruik moeten maken van de nieuwste webtrends om het maximale uit je website halen.

We kennen WordPress door en door, waardoor we je website optimaal kunnen beveiligen en laten voldoen aan alle eisen van Google.

Zoekmachine optimalisatie

Hoe ziet het traject eruit?

Elkaar leren kennen? Leuk! Neem gerust contact met ons op om zo te zien hoe we jouw online doelen werkelijkheid kunnen maken. We maken graag een afspraak met je voor een (digitale) kop koffie, daarmee ontstaan de beste ideeën! Tijdens deze kennismaking sparren we over jouw ideeën, wensen en doelen die jij hebt voor jouw nieuwe website. Op basis hiervan zullen wij een gerichte offerte opstellen die aansluit bij jouw ideaalbeeld.

Na onze kennismaking hebben wij een helder beeld gekregen van jouw wensen en doelstellingen. Hiermee maken wij offerte op maat zodat deze aansluit bij jouw ideaalbeeld. We maken een helder en gedetailleerd overzicht, zo weet je exact wat je krijgt voor je geld.

Akkoord op de offerte? Mooi! Bedankt voor het vertrouwen in onze diensten. Het team van FRIZZER gaat er alles aan doen om een succes te maken van jouw nieuwe website, dat is zeker! Na akkoord vragen we je naast een aanbetaling ook om de elementen van jouw bedrijf. Denk hierbij aan je logo, afbeeldingen en teksten.

Een goede doordachte strategie is de basis van een sterke website. Als we al jouw input binnen hebben starten onze designers met een strategisch ontwerp. Dit houdt in dat zij jouw markt, organisatie en doelgroep volledig uitpluizen. Aan de hand van die resultaten en jouw huisstijl maken zij een visueel ontwerp van jouw nieuwe website. Dit ontwerp zal tussentijds met je worden gedeeld zodat je feedback kan leveren.

Nadat jij het afgeronde ontwerp hebt gezien en hier akkoord op hebt gegeven schuiven onze designers het door naar onze developers. Zij gaan aan de slag om jouw ontwerp 1 op 1 over te nemen naar een functionele website. Jij ontvangt een link die niet zichtbaar is in de zoekmachines om de status te volgen van jouw nieuwe website.

Zodra onze developers helemaal klaar zijn en het ontwerp succesvol hebben gerealiseerd gaan we testen. Checken of alle formulieren werken, werkt de website goed op verschillende apparaten? En zijn eventuele bugs eruit? Zodra we dit hebben gedaan vragen we jou om nog een keer zorgvuldig naar de website te kijken en bij akkoord kunnen we door naar de livegang.

Yes! Jouw nieuwe website is klaar voor de oplevering. We stemmen samen een datum en tijd af wanneer we jouw nieuwe website online gaan zetten. Jouw huidige website kan online blijven staan en deze wordt overgeschreven met de nieuwe website. Zo min mogelijk downtime! Daar houden we van.

Ons team staat op werkdagen van 09:00 tot 17:30 klaar voor al jouw vragen. Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of WhatsApp. Wil je liever dat wij jouw wijzigingen doorvoeren? Voor een vast tarief per maand verwerken wij al jouw wijzigingen.

Waarom FRIZZER?

De online wereld blijft maar groeien, maar wordt ook steeds complexer. Er is ontzettend veel mogelijk en er zijn vele aanbieders. Hoe kies je de juiste online middelen? Hoe zet je deze middelen slim en efficient in om als organisatie te blijven groeien? En hoe blijf je zo de concurrentie voor?

Hiervoor zijn wij FRIZZER. Wij zijn enthousiaste specialisten die gek zijn op de online wereld en de nieuwste ontwikkelingen. We tillen jouw online uitingen naar een hoger niveau en denken actief met je mee om jouw organisatie te laten groeien.

Group 10

Eerlijk & transparant advies

Group 10

Persoonlijk & betrokken

Group 10

100% tevredenheidsgarantie

Nog niet helemaal overtuigd?

Laat onze klanten je overtuigen! In de afgelopen jaren heeft FRIZZER met talloze organisaties samengewerkt en mooie resultaten geboekt. Ontdek hoe zij terugkijken op onze samenwerking.

Nog niet helemaal overtuigd?

Laat onze klanten je overtuigen! In de afgelopen jaren heeft FRIZZER met talloze organisaties samengewerkt en mooie resultaten geboekt. Ontdek hoe zij terugkijken op onze samenwerking.

joep Willard
joep Willard
2022-05-06
Mijn nieuwe webshop heb ik laten maken door FRIZZER. Bij de kennismaking gaven ze duidelijk aan wat hun werkwijze is en wat ik kan verwachten. Vervolgens kreeg ik een gedetailleerde offerte, alles wat je wilt weten staat hierin. Tijdens het proces van het bouwen van mijn webshop hielden we wekelijks een meeting om zo betrokken te blijven bij het proces. Ik zou zeker nog een webshop laten maken door FRIZZER. Nogmaals bedankt Niels & Tychon!
Famke Koops
Famke Koops
2022-05-06
We hebben een super fijne samenwerking gehad met Niels. De site is precies zo geworden als we in gedachten hadden! Hij luisterde goed naar onze opmerkingen en maakte goed duidelijk wat er allemaal mogelijk was. Als we een vraag hadden werd deze meteen beantwoord. Zeer snelle en fijne communicatie dus! We zijn super blij met hoe alles is gegaan en hoe de site is geworden! Ook nu kunnen we nog steeds met al onze vragen bij Niels terecht. We raden het iedereen aan om je website bij Frizzer te laten maken!
jaapjan de graaf
jaapjan de graaf
2022-01-25
Zeker aan te raden. Goed bedrijf om een goeie samenwerking mee aan te gaan
Jan Knepper
Jan Knepper
2022-01-19
Wij van de visscher visspecialiteiten zijn super blij en trots met het eindresultaat van de website! De samenwerking met FRIZZER is echt top. Makkelijk bereikbaar en niets is te veel. Ga zo door! En wij zullen iedereen dit bedrijf aanbevelen. Groetjes jannes en jantine de visscher visspecialiteiten
HAVÉ Brandstoffen
HAVÉ Brandstoffen
2022-01-12
Wij hebben de samenwerking met Frizzer als zeer positief ervaren. De mannen van Frizzer zijn professionals met goede ideeën en kennis van het vak. Ze geven vooraf duidelijk aan wat men kan verwachten en voeren de werkzaamheden naar behoren uit. Na het intakegesprek kregen wij naast een uitgebreide offerte op maat ook een voorbeeld ontwerp meegestuurd, hierdoor kregen wij direct een goede indruk van wat er mogelijk was. Tijdens het bouwen van de website houden ze ons goed op de hoogte van de vooruitgang en was er ruimte om regelmatig feedback aan te leveren. Zij hebben ons veel vrijheid gegeven om zelf de website te vullen en aan te passen wat wij zeer hebben gewaardeerd. Bij eventuele problemen zijn de mannen snel bereikbaar en is het probleem ook spoedig opgelost. Via deze weg willen wij Frizzer nogmaals bedanken voor het mooie product en de samenwerking.

Veel gestelde vragen

Een nieuwe website laten maken doe je niet iedere dag. We snappen dat dit onbekend terrein voor je is, daarom is het begrijpelijk dat je wellicht met wat vragen zit voordat je deze lange termijn investering voor jouw bedrijf gaat maken. We hebben een selectie gemaakt met de meest gestelde vragen en deze overzichtelijk voor je verwerkt. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Hoe snel kan jij feedback leveren? Hoe vaak heb jij tijd om de website door te nemen? Tussentijds hebben we regelmatig meetings om zo tot een perfect eindresultaat te komen naar jouw wensen. Gemiddeld duurt het één a twee maanden.

Als je door FRIZZER jouw nieuwe website laat maken gebeurd dit altijd in WordPress. Dit is het meest gebruikte systeem ter wereld. Wij maken geen gebruik van standaard templates waar veel mensen WordPress van kennen. We gebruiken het systeem enkel als basis zodat jij gemakkelijk aanpassingen kan maken.

Zeker! Na oplevering van jouw nieuwe website kan je zelf gemakkelijk aanpassingen doorvoeren. Door het gebruiksvriendelijke systeem dat wij gebruiken hoef je zelf niet in de ingewikkelde code te duiken. Je kunt gemakkelijk visueel aan de voorkant elementen verschuiven, foto’s aanpassen of andere teksten schrijven. Wil je hier liever niet mee bezig zijn? Onze specialisten staan dagelijks klaar om jou te ondersteunen. Doormiddel van een onderhoudscontact of uurtje factuurtje voeren wij al jouw wensen door.

Absoluut niet. FRIZZER houdt van heldere & concrete afspraken. Een website laten maken bij ons is een eenmalige investering voor de lange termijn. De website die wij ontwikkelen is afgestemd op jouw bedrijf en de prijs van de offerte is ook de prijs voor het gehele project. Geen onverwachtse kosten achteraf. Tegen een vast maandbedrag fixen wij ervoor dat jouw website 24/7 in de lucht blijft en jouw e-mail blijft werken. Wel zo makkelijk he!

Klopt helemaal! Wij werken met een projectprijs. In onze overzichtelijke offerte zetten we alle kosten op een rij. Transparant & helder, daar houden we van. Je betaald bij ons nooit onverwachte kosten achteraf. En er zijn ook geen kleine lettertjes.

Dat kan! Bij FRIZZER hebben we onze eigen servers. Deze staan in datacenters in Amsterdam en Delft. Doordat wij alles in eigen beheer hebben kunnen we snel schakelen en jouw website voorzien van super snelle laadtijden. Voor een vast maandbedrag zorgen wij ervoor dat je 24/7 online blijft!

Ja hoor, geen probleem! Onze designers helpen je graag op weg met de start van jouw bedrijf. Zij vertalen jouw visie naar beeld.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Er zijn tegenwoordig duizenden koppelingen. Wij kunnen jouw nieuwe website koppelen met alle systemen die je maar wilt, zolang de ontwikkelaar zijn systeem hiervoor open heeft gesteld.

Vrijblijvend sparren over jouw nieuwe website?

Adres

Edisonweg 11D

3752 LV Bunschoten-Spakenburg

BTW & KVK

NL8614.60.807.B01

78588626

Vrijblijvend sparren over jouw nieuwe website?

Adres

Edisonweg 11D

3752 LV Bunschoten-Spakenburg

BTW & KVK

NL8614.60.807.B01

78588626