Diensten | strategie

De fundering van jouw online succes

Diensten | strategie

De fundering van jouw online succes

Strategie

Wat is nou eigenlijk je behoefte en wat zijn je doelen op de lange termijn? Wat is ervoor nodig om daar te komen? Welke problemen lossen jullie bij klanten op en hoe maakt dit hun dienst of product beter? Samen ontwikkelen we een ijzersterke strategie.

Onze strategische oplossingen

Analyse

Waar staan jullie nu? Waar willen jullie naartoe groeien? Waar zitten de zwaktes en waar zitten de sterke punten? Zijn er vlakken waarbij de concurrent jullie wellicht slimmer af is? Allemaal zaken die we bespreken in een strategische sessie, voordat we aan de slag gaan met de praktische werkzaamheden. Onbezonnen beginnen aan de ontwikkeling van oplossingen is namelijk de formule voor een mislukking.

Samen met jou zorgen we ervoor dat er een sterk strategisch fundament is. Dat is de basis voor het realiseren van maximaal online succes!

Customer journey

Hoe komen klanten bij jullie terecht en wat is de klantreis, oftewel de customer journey die zij doorlopen? Zijn er punten waar potentiële klanten afhaken? Kunnen we de reis makkelijker maken, of misschien korter? Samen stellen we een customer journey op. Deze informatie helpt ons met het maken van de juiste keuzes en het begrijpen van de doelgroep. 

Begrijp je klant, verplaats je in zijn perspectief. Wat zijn de behoeftes van jouw klant? Waar kun je op inhaken? Samen richten we ons op de juiste doelgroep!

Key performance indicators

Alles wat we hebben besproken vatten we samen in een plan. Hieraan zijn duidelijke doelstellingen verbonden, dit noemen wij KPI’s. Denk hierbij aan het verhogen van het aantal leads per maand, het opschalen van de conversies in jouw webshop of het inspireren van jouw doelgroep met een blog. Dit zijn allemaal voorbeelden van eventuele doelstellingen, samen zetten we dit concreet op papier zodat we weten waar we naartoe werken.

Met behulp van de eerdere analyse, die heeft aangegeven waar je op dit moment staat bepalen we of deze doelen daadwerkelijk worden behaald met de oplossingen die we inzetten.

Benieuwd naar
onze andere diensten?

Marketing

Wij hebben een team kritische en fanatieke online marketeers, dat ervoor zorgt dat jij structureel gevonden wordt! Zowel in de zoekmachines, op social media als via e-mails. Betaald (advertenties) en onbetaald (organisch).

Design

Onze designers weten het gevoel en die beleving die jij uit wilt stralen, perfect om te zetten naar een pixel perfect design. Samen met jouw visie ontwerpen ze een design die perfect aansluit bij de wensen van jouw doelgroep.

Development

Welk systeem en welke functionaliteiten passen bij jouw wensen? Hoe wordt alles gebruiksvriendelijk, voor zowel bezoeker als gebruiker? Developers kraken hun hersenen erop en testen alles totdat het een perfect geheel is.