Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoog scoren in Google, wie wil dat nou niet? Bedrijven strijden daarom ook flink om een plekje bovenaan de organische zoekresultaten te bemachtigen van Google. Een plek op de eerste pagina levert zelfs al veel bezoeken op!

Zoekmachine optimalisatie

Scoren met een vast maandelijks tarief

Geen onverwachte kosten achteraf. Voor een vast maandelijks tarief zorgen wij dat je gaat scoren in Google met zoekwoorden die passen bij jouw doel.

Maandelijkse rapportages

Het is wel zo fijn om te weten waar je maandelijks geld in investeert. Iedere maand ontvang je een rapportage met de resultaten die we hebben behaald.

Strategische landingspagina's

Professionele & strategische landingspagina's om de bezoeker te stimuleren tot handelen voor een offerte aanvraag of afspraak maken.

Nooit uit geoptimaliseerd

Zoekmachine optimalisatie blijft altijd gaande. Google is altijd bezig met updates en nieuwe ontwikkelingen. Stilstaan is achteruit gaan!

Duurzame groei
van je website

Zoekmachine optimalisatie is een investering voor de lange termijn. Organische groei heeft tijd nodig. Geduld is een schone zaak.

Vertrouwen opwekken bij klanten

Sta jij op een hoge positie in Google? Dan levert dit vertrouwen op bij nieuwe klanten. Je staat niet voor niets op een hoge positie.

Hoe werkt een
zoekmachine eigenlijk?

Voordat je begint aan zoekmachine optimalisatie wil je natuurlijk weten hoe dit werkt. We zullen je een stukje achtergrond informatie geven om te begrijpen wat er nou precies gebeurd tijdens dit proces. Tegenwoordig gebruikt iedereen de zoekmachine van Google wanneer ze iets willen weten. (Google is de meest gebruikte zoekmachine ter wereld) Als gebruiker van de Google zoekmachine geef je deze een zoekopdracht daarna doorzoekt een bot het wereldwijde web naar websites, artikelen, plaatsen en bedrijven die met jouw zoekopdracht te maken hebben. Dit gebeurt allemaal volgens een algoritme dat één groot geheim is. Niemand, maar dan ook echt niemand weet hoe dit exact werkt. Het zoekproces gebeurt in milliseconden.
Daarom moeten de resultaten snel gevonden worden en moet het duidelijk zijn waar deze informatie over gaat zodat het algoritme dit begrijpt. Op basis van onze ervaring in de zoekmachine optimalisatie, en de informatie die andere SEO experts delen, weten we ondertussen aan welke knoppen we kunnen draaien om iets aan de positie van jouw website te kunnen veranderen. En dat noemen we zoekmachine optimalisatie: onderdelen van je website optimaliseren zodat je een hogere positie in Google weet te bemachtigen (en deze plek blijft behouden). In totaal gaat het om honderden kleine factoren die van invloed zijn. Deze optimalisatie punten zijn in drie onderdelen in te delen:

Content

Het is belangrijk dat Google de inhoud van jouw pagina's begrijpt en dat deze relevant is aan de zoekopdracht zodat de bezoeker niet afhaakt als deze terecht komt op jouw pagina.

Techniek

Heeft de site nette broncode? Laden de pagina's snel? Is de site goed ontworpen voor mobiele gebruikers? Worden alle pagina's juist gecrawld? En is alles goed leesbaar?

Autoriteit

Hoelang bestaat je website al? Heb je veel links naar jouw website op andere websites? Hoe goed is de kwaliteit van alle inkomende links? Google beloond jouw website

Hoe ziet het traject eruit?

Elkaar leren kennen? Leuk! Neem gerust contact met ons op om zo te zien hoe we jouw online doelen werkelijkheid kunnen maken. We maken graag een afspraak met je voor een (digitale) kop koffie, daarmee ontstaan de beste ideeën! Tijdens deze kennismaking leggen we je uit hoe zoekmachine optimalisatie in zijn werk gaat en wat je van ons kan verwachten.
Na onze kennismaking hebben wij een helder beeld gekregen van jouw wensen en doelstellingen. Hiermee maken wij offerte op maat zodat deze aansluit bij jouw ideaalbeeld. We maken een helder en gedetailleerd overzicht, zo weet je exact wat je krijgt voor je geld.
Akkoord op de offerte? Mooi! Bedankt voor het vertrouwen in onze diensten. Het team van FRIZZER gaat er alles aan doen om een succes te maken van onze samenwerking, dat is zeker! Na akkoord gaan onze experts aan de slag met een grondige analyse van jouw huidige website. Zo weten we precies waar we aan moeten werken.
Een sterke doordachte strategie is de basis om gericht te kunnen werken. Hiermee bepalen we op welke zoekwoorden de focus ligt, welke verbeterpunten er liggen voor je website en wat voor content we gaan publiceren. Op deze manier zorgen we voor een duidelijk plan de campagne.
Net zoals bij een huis dient het fundament van je website (de techniek) goed in orde te zijn voordat we daadwerkelijk gaan beginnen met zoekmachine optimalisatie (SEO). De techniek van je website draagt bij aan een betere werking van de gebruiksvriendelijkheid en bovendien zorgt de juiste techniek ervoor dat Google je website op de juiste manier kan lezen en goed kan indexeren.
Zoekmachine optimalisatie bestaat vooral uit het schrijven van de juiste content. Content betreft de informatie die op jouw pagina staat, zoals tekst en afbeeldingen. De content moet zo relevant mogelijk zijn voor de zoekwoorden van jouw potentiële bezoekers. Aan de hand van de juiste content begrijpt zowel de bezoeker als Google beter waar de pagina over gaat. Hiermee stijgt jouw positie in de zoekresultaten omdat je de juiste content levert die relevant is aan een bepaald zoekwoord.
Nadat we klaar zijn met het schrijven van waardevolle content blijven we de tools van Google voortdurend in de gaten houden. Hoe presteert de pagina? Waar ligt er ruimte om deze nog te optimaliseren? Zijn er nieuwe ontwikkelingen op dit gebied? En ga zo maar door. Ook al lijkt het alsof er niets gebeurd, wij houden de tools van Google continu in de gaten of alles de goede kant op gaat.
Nu we de SEO van jouw website hebben geoptimaliseerd en je steeds meer bezoekers krijgt op jouw pagina’s is het natuurlijk van belang dat deze bezoekers daadwerkelijk een aanvraag of bestelling plaatsen. Door middel van conversie optimalisatie zorgen we ervoor dat bezoekers converteren naar klanten.

Zullen we kennismaken?

Het is niet makkelijk om te kiezen voor een partij die jouw online partner mag zijn. Gelukkig kun je elkaar in een uur al goed leren kennen.

Wij weten hoe we jouw diensten of producten het beste in de markt kunnen zetten en snappen hoe we gebruik moeten maken van de nieuwste webtrends om het maximale uit Google te halen.

We kennen Google door en door, waardoor we je website of webshop goed kunnen laten scoren in de resultaten van Google.

Scoren in Google

Vanaf €320 per maand

Gegarandeerd binnen 2 uur reactie

Mink's IJs
Mink's IJs
Henk Mink - Eigenaar
Lees verder
Bij FRIZZER is aandacht voor je wensen, zij denken mee met de klant en hebben goede ideeen. Bij vragen via de app of mail wordt er snel gereageerd. Wij vonden het een hele fijne samenwerking met Niels en het team van FRIZZER!

Nogmaals bedankt!
Glashandel Hop
Glashandel Hop
Wilfred Hop - Eigenaar
Lees verder
Nieuwe website laten maken voor Glashandel Hop, duidelijke offerte en binnen 4 weken werd de site opgeleverd. Nogmaals bedankt Niels

Wilfred - Glashandel Hop
Daisy Fontein Design
Daisy Fontein Design
Daisy Fontein - Eigenaresse
Lees verder
Ik heb de samenwerking met FRIZZER als zeer positief ervaren. De communicatie was prettig en snel. De mannen zijn erg behulpzaam en denken graag met je mee. Ik wil de mannen nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking en de mooie website die zij voor mij hebben gebouwd.
V&H Styling
V&H Styling
Wouter Heinen - Eigenaar
Lees verder
FRIZZER is het beste marketingbureau waar ik tot zover mee gewerkt heb. Je wordt door een team van specialisten geholpen met het uitbreiden van je bedrijf, klanten werven, social media, website maken en noem het maar op. Wij van V&H Styling zijn zeer tevreden met het eindresultaat van onze website!
HAVÉ Brandstoffen
HAVÉ Brandstoffen
Gerlof Algra - Marketeer
Lees verder
Wij hebben de samenwerking met FRIZZER als zeer positief ervaren. De mannen van FRIZZER zijn professionals met goede ideeën en kennis van het vak. Tijdens het bouwen van de website houden ze ons goed op de hoogte van de vooruitgang en was er ruimte om regelmatig feedback aan te leveren.
Veel Liefs Fotografie
Veel Liefs Fotografie
Amber & Famke - Eigenaresses
Lees verder
We hebben een fijne samenwerking gehad met FRIZZER. De site is precies zo geworden als we in gedachten hadden! Ze luisterde goed naar onze opmerkingen en maakte goed duidelijk wat er allemaal mogelijk was. Als we een vraag hadden werd deze meteen beantwoord. Zeer snelle en fijne communicatie dus!
De Graaf's Vishandel
De Graaf's Vishandel
Jaap Jan - Eigenaar
Lees verder
FRIZZER is zeker aan te raden. Goed bedrijf om een goeie samenwerking mee aan te gaan. Ze regelen voor ons de website, social media en scherm in de winkel. Ze reageren snel via WhatsApp en zijn altijd bereikbaar. Ga zo door mannen!
New Penguins B.V.
New Penguins B.V.
Paul Kool - Eigenaar
Lees verder
Top bedrijf. Leuke jonge mensen met een nieuwe opzet. Denken goed met je mee en maken mooie digitale producten! Ze hebben voor ons alle hosting verzorgd voor al onze klanten. Een maatwerk hosting oplossing waar we super tevreden mee zijn en geen omkijk naar hebben!
Vitae Counseling
Vitae Counseling
Imre Bunnik - Eigenaar
Lees verder
Leuk en jong bedrijf. Niels heeft mij ontzettend geholpen met het bouwen van een website voor mijn praktijk. Hij staat altijd voor je klaar en niets is teveel. Ik zou iedereen aanraden om bij FRIZZER jouw nieuwe website te laten maken.
De Visscher Emiclaer
De Visscher Emiclaer
Jan Knepper - Eigenaar
Lees verder
Wij van De Vsscher Visspecialiteiten zijn super blij en trots met het eindresultaat van de website! De maand dat de website online ging hebben we een nieuw recordaantal aan bestellingen behaald! De samenwerking met FRIZZER is echt top. Makkelijk bereikbaar en niets is te veel. Ga zo door! En wij zullen iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Zoekmachine optimalisatie heeft tijd nodig

Zoekmachine optimalisatie is een investering voor de lange termijn. Organische groei is een duurzaam proces. Vaak duurt het even voordat de groei op gang komt. Dit verschilt van een half jaar tot een jaar. Door hard te werken en er vertrouwen in te houden en bijsturen waar nodig zal er uiteindelijk resultaat worden geboekt. Het is een proces dat nooit ophoudt, stilstaan is achteruit gaan! Je zult dus echt even geduld moeten hebben voordat we keiharde resultaten kunnen boeken, wil je liever direct bovenaan staan in Google? Bekijk dan onze Google ads pagina. Google Ads zijn betaalde zoekresultaten waarbij je gegarandeerd bovenaan staat in Google tegen een cost per click!

Veel gestelde vragen

Wij houden van heldere & concrete afspraken. Bij FRIZZER betaal je een vast maandelijks bedrag voor zoekmachine optimalisatie. Afhankelijk van jouw marketing budget passen wij de werkzaamheden aan. Je kunt vandaag al starten vanaf €240 euro per maand.

Nee, absoluut niet! Bij FRIZZER kun je zoekmachine optimalisatie maandelijks opzeggen. Wel is het zo dat wij niet binnen 3 maanden gegarandeerd resultaat kunnen leveren. Zoals we hierboven uitgelegd hebben kan het wel een half jaar tot een jaar duren om echt resultaat te boeken! We zullen toch echt maandelijks aan de bak moeten.

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. SEO is een investering voor de lange termijn. Uiteindelijk zul je in de topposities van Google terecht komen en hierdoor krijgt jouw website meer bezoekers die kunnen converteren naar klanten. SEA staat voor Search Engine Advertising oftewel betaald adverteren. Met deze advertenties staat jouw pagina direct bovenaan in Google tegen een cost per click. Iedere keer dat iemand op jouw advertentie klikt moet je Google een bedrag betalen die we vooraf hebben ingesteld. Wil je meer weten over SEA? Lees het hier!

Is jouw budget (momenteel) niet toereikend om zoekmachine optimalisatie uit te besteden aan een professioneel marketing bureau. Met een beetje technische kennis en ervaring kun je dit (of in ieder geval) voor een gedeelte zelf doen. Kijk goed naar wat je zelf doet en wat je laat doen. Wil je waardevolle content publiceren op een blog over jouw vakgebied? Dan kun je hier zelf de juiste teksten voor schrijven. Als je hiermee klaar bent heb je wellicht iemand nodig die de technische kant regelt. Vanaf hier nemen wij het van je over! Bij FRIZZER is vrijwel alles mogelijk. We passen ons aan naar jouw budget. Zo behalen we samen online resultaat!

Klopt helemaal! Wij werken met een projectprijs. In onze overzichtelijke offerte zetten we alle kosten op een rij. Transparant & helder, daar houden we van. Je betaald bij ons nooit onverwachte kosten achteraf. En er zijn ook geen kleine lettertjes.

We kunnen niets beloven. We doen ons best om met onze middelen jouw website zo hoog mogelijk in de resultaten te krijgen. Het blijft hard werken en iedere maand bijsturen.

Dit verschilt per branche, zoekwoord en website. We nodigen je graag uit bij ons op kantoor om eens te sparren over de mogelijkheden. Neem vandaag nog contact op!

Kort beantwoord, nee. Het kost tijd om jouw website met de bijbehorende zoekwoorden te zien groeien. Als je na één maand wilt stoppen omdat je nog geen resultaat ziet is dit niet zo gek. Wil je direct scoren in Google dan raden we je aan te beginnen met Search Engine Advertising oftewel Google Ads.