Zoekmachine adverteren (SEA)

Adverteren op Google, oftewel Search Engine Advertising. Met Google Ads sta je gegarandeerd bovenaan de zoekresultaten van Google tegen een cost per click. Dus je betaald alleen wanneer mensen op jouw advertentie klikken!

Zoekmachine adverteren (SEA)

Gegarandeerd bovenaan in Google

Tegen een cost per click sta je met jouw advertentie gegarandeerd bovenaan in de zoekresultaten van Google tegen een vast budget per maand.

Bepaal je budget helemaal zelf

Je kunt een x bedrag per dag of maand instellen. Google gaat hier niet overheen. Zo krijg je nooit onverwachtse kosten aan het eind van de maand.

Gedetailleerd dashboard

Nee we verkopen geen gebakken lucht, in het dashboard zie je exact wat de advertenties je kosten en opleveren. Zo heb je realtime inzicht.

Super snel
resultaat behalen

In tegenstelling tot SEO behaal je met Google Ads na het opzetten van de campagnes direct resultaat. Na goedkeuring worden jouw ads getoond.

Adverteren over de hele wereld

Met Google Ads heb je de mogelijkheid om over de hele wereld te adverteren. Wel zo makkelijk als je doelgroep zich in het buitenland bevindt.

Laagdrempelig beginnen

We beginnen altijd met een start budget, naarmate de Ads beter presteren en we meer data krijgen kunnen we opschalen.

Meer omzet door Google Ads

Adverteren met Google Ads biedt vele mogelijkheden. Je kunt adverteren op verschillende manieren. Iedere website of webshop heeft andere doelstellingen en dus zijn hiervoor andere advertentie mogelijkheden ontwikkeld.

Doormiddel van de handige tools van Google kunnen we alles heel goed meten om zo het gewenste resultaat te behalen en in de gaten te houden of alles volgens plan loopt.

Hoe ziet het traject eruit?

Elkaar leren kennen? Leuk! Neem gerust contact met ons op om zo te zien hoe we jouw online doelen werkelijkheid kunnen maken. We maken graag een afspraak met je voor een (digitale) kop koffie, daarmee ontstaan de beste ideeën! Tijdens deze kennismaking leggen we je uit hoe Google Ads in zijn werk gaat en wat je van ons kan verwachten.
Na onze kennismaking hebben wij een helder beeld gekregen van jouw wensen en doelstellingen. Hiermee maken wij offerte op maat zodat deze aansluit bij jouw ideaalbeeld. We maken een helder en gedetailleerd overzicht, zo weet je exact wat je krijgt voor je geld.
Akkoord op de offerte? Mooi! Bedankt voor het vertrouwen in onze diensten. Het team van FRIZZER gaat er alles aan doen om een succes te maken van onze samenwerking, dat is zeker! Na akkoord gaan onze experts aan de slag met een grondige analyse van jouw huidige website. Zo weten we precies waar we aan moeten werken.
Een sterke doordachte strategie is de basis om gericht te kunnen werken. Hiermee bepalen we op welke zoekwoorden de focus ligt, welke verbeterpunten er liggen voor je website en wat voor content we gaan publiceren. Op deze manier zorgen we voor een duidelijk plan de campagne.

We starten een onderzoek voor de zoekwoorden die relevant zijn voor jouw campagne. Hiermee vergroten we de kans op succes. We kijken naar welke zoekwoorden goed kunnen gaan presteren en naar zoekwoorden die we juist niet gaan gebruiken. We zetten dit overzichtelijk in een lijst om later tijdens het bouwen van de campagne deze woorden te gebruiken.

Net zoals bij een huis dient het fundament van je website (de techniek) goed in orde te zijn voordat we daadwerkelijk gaan beginnen met Google Ads (SEA). De techniek van je website draagt bij aan een betere werking van de gebruiksvriendelijkheid en bovendien zorgt de juiste techniek ervoor dat Google je website op de juiste manier kan lezen.
Google Ads bestaat vooral uit het schrijven van de juiste content. Content betreft de informatie die op jouw pagina staat, zoals tekst en afbeeldingen. De content moet zo relevant mogelijk zijn voor de zoekwoorden van jouw potentiële bezoekers. Aan de hand van de juiste content begrijpt zowel de bezoeker als Google beter waar de pagina over gaat. Hiermee dalen de kosten voor jouw Ads omdat je de juiste content levert die relevant is aan een bepaald zoekwoord.
Nadat we klaar zijn met het schrijven van waardevolle content blijven we de tools van Google voortdurend in de gaten houden. Hoe presteert de pagina? Waar ligt er ruimte om deze nog te optimaliseren? Zijn er nieuwe ontwikkelingen op dit gebied? En ga zo maar door. Wij houden de tools van Google continu in de gaten of alles de goede kant op gaat.

Zullen we kennismaken?

Het is niet makkelijk om te kiezen voor een partij die jouw online partner mag zijn. Gelukkig kun je elkaar in een uur al goed leren kennen.

Wij weten hoe we jouw diensten of producten het beste in de markt kunnen zetten en snappen hoe we gebruik moeten maken van de nieuwste webtrends om het maximale uit Google te halen.

We kennen Google door en door, waardoor we je website of webshop goed kunnen laten scoren in de resultaten van Google.

Google Ads traject

Vanaf €320 per maand

Gegarandeerd binnen 2 uur reactie

Mink's IJs
Mink's IJs
Henk Mink - Eigenaar
Lees verder
Bij FRIZZER is aandacht voor je wensen, zij denken mee met de klant en hebben goede ideeen. Bij vragen via de app of mail wordt er snel gereageerd. Wij vonden het een hele fijne samenwerking met Niels en het team van FRIZZER!

Nogmaals bedankt!
Glashandel Hop
Glashandel Hop
Wilfred Hop - Eigenaar
Lees verder
Nieuwe website laten maken voor Glashandel Hop, duidelijke offerte en binnen 4 weken werd de site opgeleverd. Nogmaals bedankt Niels

Wilfred - Glashandel Hop
Daisy Fontein Design
Daisy Fontein Design
Daisy Fontein - Eigenaresse
Lees verder
Ik heb de samenwerking met FRIZZER als zeer positief ervaren. De communicatie was prettig en snel. De mannen zijn erg behulpzaam en denken graag met je mee. Ik wil de mannen nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking en de mooie website die zij voor mij hebben gebouwd.
V&H Styling
V&H Styling
Wouter Heinen - Eigenaar
Lees verder
FRIZZER is het beste marketingbureau waar ik tot zover mee gewerkt heb. Je wordt door een team van specialisten geholpen met het uitbreiden van je bedrijf, klanten werven, social media, website maken en noem het maar op. Wij van V&H Styling zijn zeer tevreden met het eindresultaat van onze website!
HAVÉ Brandstoffen
HAVÉ Brandstoffen
Gerlof Algra - Marketeer
Lees verder
Wij hebben de samenwerking met FRIZZER als zeer positief ervaren. De mannen van FRIZZER zijn professionals met goede ideeën en kennis van het vak. Tijdens het bouwen van de website houden ze ons goed op de hoogte van de vooruitgang en was er ruimte om regelmatig feedback aan te leveren.
Veel Liefs Fotografie
Veel Liefs Fotografie
Amber & Famke - Eigenaresses
Lees verder
We hebben een fijne samenwerking gehad met FRIZZER. De site is precies zo geworden als we in gedachten hadden! Ze luisterde goed naar onze opmerkingen en maakte goed duidelijk wat er allemaal mogelijk was. Als we een vraag hadden werd deze meteen beantwoord. Zeer snelle en fijne communicatie dus!
De Graaf's Vishandel
De Graaf's Vishandel
Jaap Jan - Eigenaar
Lees verder
FRIZZER is zeker aan te raden. Goed bedrijf om een goeie samenwerking mee aan te gaan. Ze regelen voor ons de website, social media en scherm in de winkel. Ze reageren snel via WhatsApp en zijn altijd bereikbaar. Ga zo door mannen!
New Penguins B.V.
New Penguins B.V.
Paul Kool - Eigenaar
Lees verder
Top bedrijf. Leuke jonge mensen met een nieuwe opzet. Denken goed met je mee en maken mooie digitale producten! Ze hebben voor ons alle hosting verzorgd voor al onze klanten. Een maatwerk hosting oplossing waar we super tevreden mee zijn en geen omkijk naar hebben!
Vitae Counseling
Vitae Counseling
Imre Bunnik - Eigenaar
Lees verder
Leuk en jong bedrijf. Niels heeft mij ontzettend geholpen met het bouwen van een website voor mijn praktijk. Hij staat altijd voor je klaar en niets is teveel. Ik zou iedereen aanraden om bij FRIZZER jouw nieuwe website te laten maken.
De Visscher Emiclaer
De Visscher Emiclaer
Jan Knepper - Eigenaar
Lees verder
Wij van De Vsscher Visspecialiteiten zijn super blij en trots met het eindresultaat van de website! De maand dat de website online ging hebben we een nieuw recordaantal aan bestellingen behaald! De samenwerking met FRIZZER is echt top. Makkelijk bereikbaar en niets is te veel. Ga zo door! En wij zullen iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Veel gestelde vragen

Wij houden van heldere & concrete afspraken. Bij FRIZZER betaal je een vast maandelijks bedrag voor Google Ads. Afhankelijk van jouw marketing budget passen wij de werkzaamheden aan. Je kunt vandaag al starten vanaf €240 euro per maand.
Nee, absoluut niet! Bij FRIZZER kun je Google Ads maandelijks opzeggen. Wel is het zo dat wij niet binnen 3 maanden gegarandeerd resultaat kunnen leveren. Zoals we hierboven uitgelegd hebben kan het wel een half jaar tot een jaar duren om echt resultaat te boeken! We zullen toch echt maandelijks aan de bak moeten.
Is jouw budget (momenteel) niet toereikend om Google Ads uit te besteden aan een professioneel marketing bureau. Met een beetje technische kennis en ervaring kun je dit (of in ieder geval) voor een gedeelte zelf doen. Kijk goed naar wat je zelf doet en wat je laat doen. Google helpt je bij het opzetten van je Ads account. Vaak krijg je hier ook nog eens gratis advertentie tegoed bij!

Om te beginnen met Google Ads raden wij aan om minimaal €15 euro per dag advertentietegoed beschikbaar te stellen. Dit is wel afhankelijk van jouw markt. Een advocatenkantoor betaald meer voor een click dan een kapper.

Klopt helemaal! Wij werken met een projectprijs. In onze overzichtelijke offerte zetten we alle kosten op een rij. Transparant & helder, daar houden we van. Je betaald bij ons nooit onverwachte kosten achteraf. En er zijn ook geen kleine lettertjes.

Nee dit hangt er vanaf hoe jouw Google Ads campagne presteert en hoeveel je bereid bent te betalen per click. Je advertentie zal rouleren met de andere adverteerders.

Dit verschilt per branche. Voor een marketingbureau zoals ons zijn de costs per click veel hoger dan voor een kapper. Tijdens ons vrijblijvende kennismakingsgesprek kunnen we bekijken wat jij ongeveer zou betalen voor een click.

Kort beantwoord, nee. Het kost tijd om jouw campagne met de bijbehorende zoekwoorden te zien groeien. Hoe meer data we krijgen in de campagne hoe beter we kunnen sturen op resultaat.