Social media beheer

Social media is niet meer weg te denken uit de huidige tijd. Het is de ideale manier om in contact te komen met jouw doelgroep. Ben je te druk om alle sociale kanalen van je bedrijf te onderhouden? Geen probleem wij regelen het.

Social media beheer

Bepaal zelf de frequentie per week

Bij FRIZZER is het al mogelijk om je social media uit te besteden vanaf één post per week. Zo maken we onze diensten toegangkelijk voor kleinere bedrijven.

Op maat ontworpen door onze designers

We gebruiken geen standaard templates die te downloaden zijn op internet. Ieder bedrijf is uniek en verdiend een andere aanpak.

Minder zorgen,
meer tijd

Door je social media uit te besteden houd je meer tijd over voor dingen waar jij verstand van hebt. Zo kun je efficiënt je bedrijf laten groeien.

Alle platformen worden ondersteund

Samen bepalen we op welke platformen we gaan adverteren. Op ieder platform bevindt zich een andere doelgroep met een andere strategie.

Maandelijkse rapportages

Het is wel zo fijn om te weten waar je maandelijks geld in investeert. Iedere maand ontvang je een rapportage met de resultaten die we hebben behaald.

Duurzame groei
van je bedrijf

Investeren in Social Media is een waardevolle keuze voor je bedrijf. Er zijn miljoenen mensen te bereiken. Op de lange termijn verdiend dit zichzelf terug.

Hoe ziet het traject eruit?

Wij geloven dat het opbouwen van een goede band met onze klanten de basis is voor een succesvolle samenwerking. Tijdens de kennismaking willen wij graag jouw bedrijf en doelen beter leren kennen, zodat wij een op jouw specifieke situatie afgestemde aanpak kunnen ontwikkelen. Onze expertise in social media, gecombineerd met jouw kennis van jouw bedrijf, zorgt voor een optimale aanpak voor je social media kanalen.

Nadat we elkaar hebben leren kennen schrijven onze marketeers geheel vrijblijvend een marketingstrategie op maat die we de komende maanden gaan uitvoeren. We luisteren naar jouw bedrijfsdoelen en uitdagingen. Wij analyseren vervolgens jouw huidige online aanwezigheid en de concurrentie om te bepalen waar er groeikansen liggen.

Vervolgens stellen wij een op maat gemaakte marketingstrategie op, waarin we onze aanbevelingen en plan van aanpak presenteren. Hierin houden we rekening met jouw budget, doelgroep en specifieke bedrijfsbehoeften.

Na het bepalen van de strategie, bespreken we deze met jou om er zeker van te zijn dat alles naar wens is. Als de strategie is goedgekeurd, gaan we vol energie aan de slag met het beheren van jouw social media kanalen. Ons team van experts zet zich in om jouw online zichtbaarheid en engagement te vergroten, zodat jouw bedrijf een maximale impact maakt op social media.

Voordat we beginnen met berichten plaatsen op social media zorgen we ervoor dat alle sociale profielen zijn geoptimaliseerd met de juiste profielfoto’s en banner afbeeldingen. Het is van belang dat alle profielen er hetzelfde uitzien zodat je herkenbaar bent en professioneel overkomt bij je doelgroep.

Wellicht heb je zelf al een heleboel foto’s liggen die we kunnen gebruiken als materiaal maar mocht je dit nog niet hebben dan kunnen we een dag inplannen dat we content komen schieten die we de komende maanden kunnen gaan gebruiken.

Nadat we van jou beeldmateriaal hebben gekregen of hebben geschoten is het tijd om een kalender te maken met alle onderwerpen en thema’s waar we de komende maanden over gaan posten. Dit zorgt ervoor dat we alles overzichtelijk hebben opgesteld en we structureel kunnen posten.

Wij werken altijd één maand vooruit. Dit geeft jou rust en creëert overzicht voor ons beide. Zo hebben we grip op jouw content!

Al jouw berichten worden op maat gemaakt door onze designers. Ieder bedrijf heeft een andere doelgroep die weer een andere aanpak nodig heeft. Doordat wij alles op maat maken sluiten onze designers de ontwerpen exact aan op wat voor jouw markt en doelgroep werkt.

Iedere periode is anders, in de zomer worden er andere producten verkocht dan in de winter etc etc… We blijven iedere maand kijken naar wat er relevant is om te plaatsen op de social media kanalen om zo relevante content te leveren bij je doelgroep.

Zullen we kennismaken?

Ben je op zoek naar een sterke social media strategie en wil je iedere week consistent opvallen op social media met je bedrijf? Vraag dan nu bij ons een vrijblijvende offerte aan! Bij FRIZZER zijn wij gespecialiseerd in het creëren en uitvoeren van effectieve social media strategieën die bijdragen aan de groei van je bedrijf. Onze experts hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze de online zichtbaarheid van je bedrijf kunnen vergroten.

Laat ons het social media beheer uit handen nemen en ervaar de resultaten! Aarzel niet en vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Social media beheer

Vanaf €320 per maand

Gegarandeerd binnen 2 uur reactie

Mink's IJs
Mink's IJs
Henk Mink - Eigenaar
Lees verder
Bij FRIZZER is aandacht voor je wensen, zij denken mee met de klant en hebben goede ideeen. Bij vragen via de app of mail wordt er snel gereageerd. Wij vonden het een hele fijne samenwerking met Niels en het team van FRIZZER!

Nogmaals bedankt!
Glashandel Hop
Glashandel Hop
Wilfred Hop - Eigenaar
Lees verder
Nieuwe website laten maken voor Glashandel Hop, duidelijke offerte en binnen 4 weken werd de site opgeleverd. Nogmaals bedankt Niels

Wilfred - Glashandel Hop
Daisy Fontein Design
Daisy Fontein Design
Daisy Fontein - Eigenaresse
Lees verder
Ik heb de samenwerking met FRIZZER als zeer positief ervaren. De communicatie was prettig en snel. De mannen zijn erg behulpzaam en denken graag met je mee. Ik wil de mannen nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking en de mooie website die zij voor mij hebben gebouwd.
V&H Styling
V&H Styling
Wouter Heinen - Eigenaar
Lees verder
FRIZZER is het beste marketingbureau waar ik tot zover mee gewerkt heb. Je wordt door een team van specialisten geholpen met het uitbreiden van je bedrijf, klanten werven, social media, website maken en noem het maar op. Wij van V&H Styling zijn zeer tevreden met het eindresultaat van onze website!
HAVÉ Brandstoffen
HAVÉ Brandstoffen
Gerlof Algra - Marketeer
Lees verder
Wij hebben de samenwerking met FRIZZER als zeer positief ervaren. De mannen van FRIZZER zijn professionals met goede ideeën en kennis van het vak. Tijdens het bouwen van de website houden ze ons goed op de hoogte van de vooruitgang en was er ruimte om regelmatig feedback aan te leveren.
Veel Liefs Fotografie
Veel Liefs Fotografie
Amber & Famke - Eigenaresses
Lees verder
We hebben een fijne samenwerking gehad met FRIZZER. De site is precies zo geworden als we in gedachten hadden! Ze luisterde goed naar onze opmerkingen en maakte goed duidelijk wat er allemaal mogelijk was. Als we een vraag hadden werd deze meteen beantwoord. Zeer snelle en fijne communicatie dus!
De Graaf's Vishandel
De Graaf's Vishandel
Jaap Jan - Eigenaar
Lees verder
FRIZZER is zeker aan te raden. Goed bedrijf om een goeie samenwerking mee aan te gaan. Ze regelen voor ons de website, social media en scherm in de winkel. Ze reageren snel via WhatsApp en zijn altijd bereikbaar. Ga zo door mannen!
New Penguins B.V.
New Penguins B.V.
Paul Kool - Eigenaar
Lees verder
Top bedrijf. Leuke jonge mensen met een nieuwe opzet. Denken goed met je mee en maken mooie digitale producten! Ze hebben voor ons alle hosting verzorgd voor al onze klanten. Een maatwerk hosting oplossing waar we super tevreden mee zijn en geen omkijk naar hebben!
Vitae Counseling
Vitae Counseling
Imre Bunnik - Eigenaar
Lees verder
Leuk en jong bedrijf. Niels heeft mij ontzettend geholpen met het bouwen van een website voor mijn praktijk. Hij staat altijd voor je klaar en niets is teveel. Ik zou iedereen aanraden om bij FRIZZER jouw nieuwe website te laten maken.
De Visscher Emiclaer
De Visscher Emiclaer
Jan Knepper - Eigenaar
Lees verder
Wij van De Vsscher Visspecialiteiten zijn super blij en trots met het eindresultaat van de website! De maand dat de website online ging hebben we een nieuw recordaantal aan bestellingen behaald! De samenwerking met FRIZZER is echt top. Makkelijk bereikbaar en niets is te veel. Ga zo door! En wij zullen iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Veel gestelde vragen

We kunnen je helpen met ieder social media platform. Denk aan Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok en nog veel meer. Samen bepalen we waar jouw ideale doelgroep zich bevindt en hier gaan we structureel op posten.

Onze maandelijkse prijzen worden gebaseerd op het aantal uren dat wij besteden. Wil jij meer posts per week geplaatst hebben dan kost dit ons meer tijd om deze te ontwerpen. Zo zijn er nog wat andere criteria om onze prijzen te baseren. Benieuwd geworden naar onze dienstverlening? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Je krijgt van ons iedere maand of iedere twee weken een update van de stand van zaken. Daarnaast ben je ook altijd welkom op kantoor om de resultaten door te nemen en om bij te sturen waar nodig.

Klopt helemaal! Wij werken met een projectprijs. In onze overzichtelijke offerte zetten we alle kosten op een rij. Transparant & helder, daar houden we van. Je betaald bij ons nooit onverwachte kosten achteraf. En er zijn ook geen kleine lettertjes.

Jazeker. We kunnen zelfs een speciale content dag in plannen. Dan komen we op locatie langs om foto’s te schieten voor de komende periode.

Nee, absoluut niet! Bij FRIZZER kun je Social Media beheer maandelijks opzeggen. Zo houden we onze diensten toegangkelijk voor kleine of grote bedrijven.