Social media adverteren

Adverteren op social media is de ideale manier om het uiterste uit je budget te halen. Met handige tools kunnen we jouw doelgroep heel specifiek targeten. Op basis van demografie, geografie en interesses bepalen we de doelgroep.

Social media adverteren

Adverteren op Facebook

De juiste mensen vinden, hun aandacht trekken en resultaten realiseren. Welk type mens je ook wilt bereiken, wij kunnen het voor je realiseren.

Adverteren op Instagram

Meer naamsbekendheid? Klanten werven? Of je verhaal delen met de juiste doelgroep? Op Instagram kunnen we heel gericht adverteren.

Adverteren op LinkedIn

LinkedIn is het grootste B2B platform van Nederland. We kunnen heel gericht targeten op functietitel, interesses en branche om jouw doelen te behalen.

Adverteren op
TikTok

TikTok is een nieuwe speler op de markt. Veel mensen kennen het van die "domme" dansjes maar niks is minder waar. TikTok heeft enorm groot bereik.

Adverteren op
Twitter

Deel je visie en leg jouw boodschap voor aan potentieel nieuw publiek. Vergroot je betrokkenheid met interactie van je doelgroep.

Adverteren op Snapchat

Via adverteren op Snapchat krijg je een unieke en jonge doelgroep te pakken die op andere platformen moeilijk te bereiken zijn. Unieke kans!

Waarom adverteren op
social media?

Adverteren op social media biedt vele mogelijkheden op verschillende sociale kanalen. Via betaalde campagnes kun je hele specifieke doelgroepen bereiken via slimme tools. Ieder project is maatwerk en we kijken kritisch naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Ieder bedrijf heeft een andere doelgroep en zo ook een andere aanpak nodig. We bepalen de kanalen en de manier van adverteren aan de hand van jouw doelstellingen.

Hoe ziet het traject eruit?

Elkaar leren kennen? Leuk! Neem gerust contact met ons op om zo te zien hoe we jouw online doelen werkelijkheid kunnen maken. We maken graag een afspraak met je voor een (digitale) kop koffie. Tijdens deze kennismaking leggen we je uit hoe social media adverteren in zijn werk gaat en hoe we dit kunnen inzetten voor jouw bedrijf om bijvoorbeeld doelen zoals meer omzet te behalen.

Na onze kennismaking hebben wij een helder beeld gekregen van jouw wensen en doelstellingen. Hiermee maken wij offerte op maat zodat deze aansluit bij jouw ideaalbeeld. We maken een helder en gedetailleerd overzicht, zo weet je exact wat je krijgt voor je investering.

Bedankt voor het vertrouwen in onze diensten. Het team van FRIZZER gaat er alles aan doen om een succes te maken van onze samenwerking, dat is zeker! Na akkoord zullen we de strategie uitwerken die we gaan gebruiken zodat we een succes kunnen maken van jouw online doelen!

Een sterke doordachte strategie is de basis om gericht te kunnen werken. Hiermee bepalen we op welke social media platformen de focus ligt, welke verbeterpunten er liggen voor je website om de conversie te verhogen en wat voor advertenties we gaan ontwerpen. Op deze manier zorgen we voor een duidelijk plan de campagne.

Voordat we beginnen met adverteren op social media zorgen we ervoor dat alle sociale profielen zijn geoptimaliseerd met de juiste profielfoto’s en banner afbeeldingen. Het is van belang dat alle profielen er hetzelfde uitzien zodat je herkenbaar bent en professioneel overkomt bij je doelgroep.

Wellicht heb je zelf al een heleboel foto’s liggen die we kunnen gebruiken als materiaal maar mocht je dit nog niet hebben dan kunnen we een dag inplannen dat we content komen schieten die we de komende maanden kunnen gaan gebruiken.

Nu we alle elementen kloppend hebben is tijd om de daadwerkelijke campagne te bouwen. We beginnen met een relatief laag budget, nadat de campagne een paar weken draait kunnen we kijken of deze goed presteert of misschien niet. Als we de winnende campagne hebben gevonden gaan we hier meer budget instoppen.

Je kent het spreekwoord vast wel “Don’t change a winning team” Zodra we de juiste campagne hebben opgezet en deze goede resultaten boekt houden we deze in de gaten en voeren we aanpassingen door wanneer we denken dat deze de campagne optimaliseren. Je krijgt van ons een duidelijk rapport met de resultaten die we behalen.

Zullen we kennismaken?

Het is niet makkelijk om te kiezen voor een partij die jouw online partner mag zijn voor het adverteren op Social Media. Gelukkig kun je elkaar in een uur al goed leren kennen.

Wij weten hoe we jouw diensten of producten het beste in de markt kunnen zetten en snappen hoe we het uiterste uit jouw advertentiebudget kunnen halen op verschillende sociale kanalen.

We kennen de online wereld door en door waardoor we jouw bedrijf kunnen laten groeien in de markt.

Social media Ads

Vanaf €320 per maand

Gegarandeerd binnen 2 uur reactie

Mink's IJs
Mink's IJs
Henk Mink - Eigenaar
Lees verder
Bij FRIZZER is aandacht voor je wensen, zij denken mee met de klant en hebben goede ideeen. Bij vragen via de app of mail wordt er snel gereageerd. Wij vonden het een hele fijne samenwerking met Niels en het team van FRIZZER!

Nogmaals bedankt!
Glashandel Hop
Glashandel Hop
Wilfred Hop - Eigenaar
Lees verder
Nieuwe website laten maken voor Glashandel Hop, duidelijke offerte en binnen 4 weken werd de site opgeleverd. Nogmaals bedankt Niels

Wilfred - Glashandel Hop
Daisy Fontein Design
Daisy Fontein Design
Daisy Fontein - Eigenaresse
Lees verder
Ik heb de samenwerking met FRIZZER als zeer positief ervaren. De communicatie was prettig en snel. De mannen zijn erg behulpzaam en denken graag met je mee. Ik wil de mannen nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking en de mooie website die zij voor mij hebben gebouwd.
V&H Styling
V&H Styling
Wouter Heinen - Eigenaar
Lees verder
FRIZZER is het beste marketingbureau waar ik tot zover mee gewerkt heb. Je wordt door een team van specialisten geholpen met het uitbreiden van je bedrijf, klanten werven, social media, website maken en noem het maar op. Wij van V&H Styling zijn zeer tevreden met het eindresultaat van onze website!
HAVÉ Brandstoffen
HAVÉ Brandstoffen
Gerlof Algra - Marketeer
Lees verder
Wij hebben de samenwerking met FRIZZER als zeer positief ervaren. De mannen van FRIZZER zijn professionals met goede ideeën en kennis van het vak. Tijdens het bouwen van de website houden ze ons goed op de hoogte van de vooruitgang en was er ruimte om regelmatig feedback aan te leveren.
Veel Liefs Fotografie
Veel Liefs Fotografie
Amber & Famke - Eigenaresses
Lees verder
We hebben een fijne samenwerking gehad met FRIZZER. De site is precies zo geworden als we in gedachten hadden! Ze luisterde goed naar onze opmerkingen en maakte goed duidelijk wat er allemaal mogelijk was. Als we een vraag hadden werd deze meteen beantwoord. Zeer snelle en fijne communicatie dus!
De Graaf's Vishandel
De Graaf's Vishandel
Jaap Jan - Eigenaar
Lees verder
FRIZZER is zeker aan te raden. Goed bedrijf om een goeie samenwerking mee aan te gaan. Ze regelen voor ons de website, social media en scherm in de winkel. Ze reageren snel via WhatsApp en zijn altijd bereikbaar. Ga zo door mannen!
New Penguins B.V.
New Penguins B.V.
Paul Kool - Eigenaar
Lees verder
Top bedrijf. Leuke jonge mensen met een nieuwe opzet. Denken goed met je mee en maken mooie digitale producten! Ze hebben voor ons alle hosting verzorgd voor al onze klanten. Een maatwerk hosting oplossing waar we super tevreden mee zijn en geen omkijk naar hebben!
Vitae Counseling
Vitae Counseling
Imre Bunnik - Eigenaar
Lees verder
Leuk en jong bedrijf. Niels heeft mij ontzettend geholpen met het bouwen van een website voor mijn praktijk. Hij staat altijd voor je klaar en niets is teveel. Ik zou iedereen aanraden om bij FRIZZER jouw nieuwe website te laten maken.
De Visscher Emiclaer
De Visscher Emiclaer
Jan Knepper - Eigenaar
Lees verder
Wij van De Vsscher Visspecialiteiten zijn super blij en trots met het eindresultaat van de website! De maand dat de website online ging hebben we een nieuw recordaantal aan bestellingen behaald! De samenwerking met FRIZZER is echt top. Makkelijk bereikbaar en niets is te veel. Ga zo door! En wij zullen iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Veel gestelde vragen

Jazeker! Op alle bovenstaande platformen die we hebben beschreven kunnen we jouw bedrijf gaan promoten. Voor ieder bedrijf en social media platformen bepalen we een andere strategie. Kom vrijblijvend langs bij ons op kantoor om te sparren over de mogelijkheden!

Dit kun je zelf bepalen. Wij zullen je adviseren over hoeveel budget er nodig is om resultaat te bereiken. Je kunt al beginnen met €250 euro per maand advertentietegoed.

Je krijgt van ons iedere maand of iedere twee weken een update van de stand van zaken. Daarnaast ben je ook altijd welkom op kantoor om de resultaten door te nemen en om bij te sturen waar nodig.

Klopt helemaal! Wij werken met een projectprijs. In onze overzichtelijke offerte zetten we alle kosten op een rij. Transparant & helder, daar houden we van. Je betaald bij ons nooit onverwachte kosten achteraf. En er zijn ook geen kleine lettertjes.

Jazeker. We kunnen zelfs een speciale content dag in plannen. Dan komen we op locatie langs om foto’s te schieten voor de komende campagne.

Nee, absoluut niet! Bij FRIZZER kun je Social Media Ads maandelijks opzeggen. Wel is het zo dat wij niet binnen 3 maanden gegarandeerd resultaat kunnen leveren. We zullen toch echt maandelijks aan de bak moeten, het komt niet aanwaaien!