Google Ads (SEA)

Google Ads (SEA)

Adverteren op Google, oftewel Search Engine Advertising. Met Google Ads sta je gegarandeerd bovenaan de zoekresultaten van Google tegen een cost per click. Optimale zichtbaarheid met productadvertenties in Google Shopping. Opvallen met banners op websites die jouw klanten bezoeken. Welke doelstellingen je ook hebt, grote kans dat je door te adverteren op Google ze kunt realiseren. Samen met onze specialisten bekijken we hoe we jouw doelstellingen kunnen behalen.

Adverteren op Google, oftewel Search Engine Advertising. Met Google Ads sta je gegarandeerd bovenaan de zoekresultaten van Google tegen een cost per click. Optimale zichtbaarheid met productadvertenties in Google Shopping. Opvallen met banners op website die jouw klanten bezoeken. Welke doelstellingen je ook hebt, grote kans dat je ze door te adverteren op Google kunt realiseren. Samen met onze specialisten bekijken we hoe we jouw doelstellingen kunnen behalen.
Google Ads

Meer omzet door Google Ads

Adverteren met Google Ads biedt vele mogelijkheden. Je kunt adverteren op verschillende manieren. Iedere website of webshop heeft andere doelstellingen en dus zijn hiervoor andere advertentie mogelijkheden ontwikkeld. Doormiddel van de handige tools van Google kunnen we alles heel goed meten om zo het gewenste resultaat te behalen en in de gaten te houden of alles volgens plan loopt.

Meer omzet door Google Ads

Adverteren met Google Ads biedt vele mogelijkheden. Je kunt adverteren op verschillende manieren. Iedere website of webshop heeft andere doelstellingen en dus zijn hiervoor andere advertentie mogelijkheden ontwikkeld. Doormiddel van de handige tools van Google kunnen we alles heel goed meten om zo het gewenste resultaat te behalen en in de gaten te houden of alles volgens plan loopt.

Gegarandeerd bovenaan in Google

Tegen een cost per click sta je met jouw advertentie gegarandeerd bovenaan in de zoekresultaten van Google.

Bepaal je budget helemaal zelf

Je kunt een x bedrag per dag of maand instellen. Google gaat hier niet overheen. Zo krijg je nooit onverwachtse kosten.

Gedetailleerd dashboard

Nee we verkopen geen gebakken lucht, in het dashboard zie je exact wat de advertenties je kosten en opleveren.

Super snel
resultaat behalen

In tegenstelling tot SEO behaal je met Google Ads na het opzetten van de campagnes direct resultaat.

Adverteren over
de hele wereld

Met Google Ads heb je de mogelijkheid om over de hele wereld te adverteren. Wel zo makkelijk als je in het buitenland verkoopt!

Laagdrempelig beginnen

We beginnen altijd met een start budget, naarmate de Ads beter presteren en we meer data krijgen kunnen we opschalen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Hoe ziet het traject eruit?

Elkaar leren kennen? Leuk! Neem gerust contact met ons op om zo te zien hoe we jouw online doelen werkelijkheid kunnen maken. We maken graag een afspraak met je voor een (digitale) kop koffie, daarmee ontstaan de beste ideeën! Tijdens deze kennismaking leggen we je uit hoe Google Ads in zijn werk gaat en wat je van ons kan verwachten.

Na onze kennismaking hebben wij een helder beeld gekregen van jouw wensen en doelstellingen. Hiermee maken wij offerte op maat zodat deze aansluit bij jouw ideaalbeeld. We maken een helder en gedetailleerd overzicht, zo weet je exact wat je krijgt voor je geld.

Akkoord op de offerte? Mooi! Bedankt voor het vertrouwen in onze diensten. Het team van FRIZZER gaat er alles aan doen om een succes te maken van onze samenwerking, dat is zeker! Na akkoord gaan onze experts aan de slag met een grondige analyse van jouw huidige website. Zo weten we precies waar we aan moeten werken.

Een sterke doordachte strategie is de basis om gericht te kunnen werken. Hiermee bepalen we op welke zoekwoorden de focus ligt, welke verbeterpunten er liggen voor je website en wat voor content we gaan publiceren. Op deze manier zorgen we voor een duidelijk plan de campagne.

Net zoals bij een huis dient het fundament van je website (de techniek) goed in orde te zijn voordat we daadwerkelijk gaan beginnen met Google Ads (SEA). De techniek van je website draagt bij aan een betere werking van de gebruiksvriendelijkheid en bovendien zorgt de juiste techniek ervoor dat Google je website op de juiste manier kan lezen.

Google Ads bestaat vooral uit het schrijven van de juiste content. Content betreft de informatie die op jouw pagina staat, zoals tekst en afbeeldingen. De content moet zo relevant mogelijk zijn voor de zoekwoorden van jouw potentiële bezoekers. Aan de hand van de juiste content begrijpt zowel de bezoeker als Google beter waar de pagina over gaat. Hiermee dalen de kosten voor jouw Ads omdat je de juiste content levert die relevant is aan een bepaald zoekwoord.

Nadat we klaar zijn met het schrijven van waardevolle content blijven we de tools van Google voortdurend in de gaten houden. Hoe presteert de pagina? Waar ligt er ruimte om deze nog te optimaliseren? Zijn er nieuwe ontwikkelingen op dit gebied? En ga zo maar door. Wij houden de tools van Google continu in de gaten of alles de goede kant op gaat.

Waarom FRIZZER?

FRIZZER maakt digitale producten die werken. Wij zijn een online marketingbureau dat zich focust op het boeken van resultaat met het ontwerpen en bouwen van waardevolle oplossingen voor ondernemers.

Group 10

Helder & transparant

De beste resultaten bereik je alleen als je eerlijk bent naar elkaar. Dat zijn we onderling, zodat we scherp en kritisch blijven, maar ook naar onze klanten.

Group 10

Waar voor je geld

Wij durven te stellen dat jouw project voor elke prijs ontwikkeld kan worden. Door onze manier van werken halen we het maximale uit jouw budget.

Group 10

Extensie van jouw vaste team

We zijn ervan overtuigd dat je de beste resultaten haalt als we onze krachten bundelen. Zie onze collega’s als een onderdeel van jouw team.

Nog niet helemaal overtuigd?

Laat onze klanten je overtuigen! In de afgelopen jaren heeft FRIZZER met talloze organisaties samengewerkt en mooie resultaten geboekt. Ontdek hoe zij terugkijken op onze samenwerking.

Nog niet helemaal overtuigd?

Laat onze klanten je overtuigen! In de afgelopen jaren heeft FRIZZER met talloze organisaties samengewerkt en mooie resultaten geboekt. Ontdek hoe zij terugkijken op onze samenwerking.

joep Willard
joep Willard
2022-05-06
Mijn nieuwe webshop heb ik laten maken door FRIZZER. Bij de kennismaking gaven ze duidelijk aan wat hun werkwijze is en wat ik kan verwachten. Vervolgens kreeg ik een gedetailleerde offerte, alles wat je wilt weten staat hierin. Tijdens het proces van het bouwen van mijn webshop hielden we wekelijks een meeting om zo betrokken te blijven bij het proces. Ik zou zeker nog een webshop laten maken door FRIZZER. Nogmaals bedankt Niels & Tychon!
Famke Koops
Famke Koops
2022-05-06
We hebben een super fijne samenwerking gehad met Niels. De site is precies zo geworden als we in gedachten hadden! Hij luisterde goed naar onze opmerkingen en maakte goed duidelijk wat er allemaal mogelijk was. Als we een vraag hadden werd deze meteen beantwoord. Zeer snelle en fijne communicatie dus! We zijn super blij met hoe alles is gegaan en hoe de site is geworden! Ook nu kunnen we nog steeds met al onze vragen bij Niels terecht. We raden het iedereen aan om je website bij Frizzer te laten maken!
jaapjan de graaf
jaapjan de graaf
2022-01-25
Zeker aan te raden. Goed bedrijf om een goeie samenwerking mee aan te gaan
Jan Knepper
Jan Knepper
2022-01-19
Wij van de visscher visspecialiteiten zijn super blij en trots met het eindresultaat van de website! De samenwerking met FRIZZER is echt top. Makkelijk bereikbaar en niets is te veel. Ga zo door! En wij zullen iedereen dit bedrijf aanbevelen. Groetjes jannes en jantine de visscher visspecialiteiten
HAVÉ Brandstoffen
HAVÉ Brandstoffen
2022-01-12
Wij hebben de samenwerking met Frizzer als zeer positief ervaren. De mannen van Frizzer zijn professionals met goede ideeën en kennis van het vak. Ze geven vooraf duidelijk aan wat men kan verwachten en voeren de werkzaamheden naar behoren uit. Na het intakegesprek kregen wij naast een uitgebreide offerte op maat ook een voorbeeld ontwerp meegestuurd, hierdoor kregen wij direct een goede indruk van wat er mogelijk was. Tijdens het bouwen van de website houden ze ons goed op de hoogte van de vooruitgang en was er ruimte om regelmatig feedback aan te leveren. Zij hebben ons veel vrijheid gegeven om zelf de website te vullen en aan te passen wat wij zeer hebben gewaardeerd. Bij eventuele problemen zijn de mannen snel bereikbaar en is het probleem ook spoedig opgelost. Via deze weg willen wij Frizzer nogmaals bedanken voor het mooie product en de samenwerking.

Veel gestelde vragen

We snappen dat zoekmachine optimalisatie wellicht onbekend terrein voor je is en je nog met een aantal vragen in je hoofd zit voordat je echt wilt beginnen met zoekmachine optimalisatie. Wij hebben de meest gestelde vragen overzichtelijk en zo duidelijk mogelijk op een rij gezet om je te helpen! Staat jouw vraag er niet tussen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wat kost een Google Ads traject nou eigenlijk?

Wij houden van heldere & concrete afspraken. Bij FRIZZER betaal je een vast maandelijks bedrag voor Google Ads. Afhankelijk van jouw marketing budget passen wij de werkzaamheden aan. Je kunt vandaag al starten vanaf €320 euro per maand.

Zit ik vast aan een
abonnement of contract?

Nee, absoluut niet! Bij FRIZZER kun je Google Ads maandelijks opzeggen. Wel is het zo dat wij niet binnen 3 maanden gegarandeerd resultaat kunnen leveren. Zoals we hierboven uitgelegd hebben kan het wel een half jaar tot een jaar duren om echt resultaat te boeken! We zullen toch echt maandelijks aan de bak moeten.

Google Ads uitbesteden of zelf doen?

Is jouw budget (momenteel) niet toereikend om Google Ads uit te besteden aan een professioneel marketing bureau. Met een beetje technische kennis en ervaring kun je dit (of in ieder geval) voor een gedeelte zelf doen. Kijk goed naar wat je zelf doet en wat je laat doen. Google helpt je bij het opzetten van je Ads account. Vaak krijg je hier ook nog eens gratis advertentie tegoed bij!

We helpen je graag met het opzetten van je Ads

Contact

085 - 065 9038

info@frizzer.nl

Adres

Edisonweg 11D

3752 LV Bunschoten-Spakenburg

BTW & KVK

NL8614.60.807.B01

78588626

We helpen je graag met het opzetten van je Ads

Contact

085 - 065 9038

info@frizzer.nl

Adres

Edisonweg 11D

3752 LV Bunschoten-Spakenburg

BTW & KVK

NL8614.60.807.B01

78588626