Diensten | marketing

Groeien met écht
meetbaar resultaat

Marketing

Je investeert tijd, geld en veel moeite in wat je online aan het doen bent. Je hebt die gloednieuwe conversiegerichte webshop of een prachtige klantgerichte website waar allerlei interessante content, producten en/of diensten te vinden zijn voor je doelgroep. Zou het dan niet extreem jammer zijn als zij jou niet kunnen vinden en de bezoekersaantallen niet groeien?

Ja, dat lijkt ons ook. Daarom hebben we een team kritische en fanatieke online marketeers, die ervoor zorgen dat jij wél structureel gevonden wordt! Zowel in de zoekmachines, op social media als via e-mails. Betaald (advertenties) en onbetaald (organisch). Bovendien heb je realtime inzicht in wat jouw investering je oplevert en of de doelstellingen gehaald worden.

Onze marketing oplossingen

SEO & SEA​

SEO staat voor search engine optimization, oftewel het optimaliseren van de vindbaarheid in de zoekmachines. Bij SEO heeft dit betrekking op je organische zoekresultaten (onbetaald).

SEA staat voor search engine advertising, oftewel adverteren in de zoekresultaten van de zoekmachines. Bij SEA spreek je dus over betaalde zoekresultaten.

Social media

Middels social media kun je super gericht je boodschap overbrengen naar de juiste doelgroep. Jouw socialmedia-kanalen zijn heel belangrijk voor je organische (onbetaalde) vindbaarheid. Bovendien zijn dit de ideale platformen waarop je de interactie kunt aangaan met je potentiële klanten.

Daarnaast kun je social media ook goed gebruiken om die specifieke nieuwe doelgroep te benaderen met advertenties. Mensen die jou nog niet volgen maar voor wie jouw content wel interessant is.

Contentcreatie​

Content maken voor social media is nogal complex. Er zijn veel socialmedia-kanalen, zoals Instagram, Facebook, Snapchat, Pinterest en Twitter. Op al die kanalen zijn verschillende doelgroepen met verschillende voorkeuren aanwezig. Bovendien is het ene sociale medium gefocust op beeld, terwijl je op de ander meer met tekst en hyperlinks kunt werken. Hoe spreek je de juiste doelgroep aan, op het juiste kanaal en met de juiste content?

Het creëren van de diverse soorten content voor je socialmedia-kanalen kun je aan ons overlaten. Samen bepalen we wat je wilt communiceren en voor welke doelgroepen. Wij maken daar daadkrachtige, aantrekkelijke en opvallende posts van voor ieder online kanaal. We bieden dat op jouw socialmedia-kanalen aan, organisch (dus onbetaald) of via advertenties. Wat jij wilt!

Leadgeneratie​

Wil je graag leads generen met jouw website? Contactgegevens van potentiële klanten binnenhalen zodat je ze daarna kunt benaderen? Dat is mogelijk maar mensen laten niet zomaar hun gegevens achter op jouw website. Daar zal je toch echt iets voor terug moeten doen.

Het aanbieden van relevante content is in dit geval extreem belangrijk. Als het goede en relevante content is waar jouw potentiële klant echt iets aan heeft, dan zijn zij bereid hiervoor gegevens achter te laten.

E-mailmarketing​

Is je mailing niet relevant, onpersoonlijk, niet leesbaar op ieder formaat scherm. Dan is de kans inderdaad vrij groot dat de ontvanger je e-mails niet opent of zelfs markeert als spam. Focus je daarom op het aanbieden van relevante content. Bied dit op een aantrekkelijke en persoonlijke manier aan.

Samen zorgen we ervoor dat jouw e-mail er mooi en overzichtelijk uitziet op ieder formaat scherm. Samen met ons kun je met jouw e-mailcampagne, nieuwsbrief, uitnodiging of ander soort mailing optimaal resultaat behalen.

Benieuwd naar
onze andere diensten?

Strategie

Onbezonnen beginnen aan de ontwikkeling van oplossingen is de formule voor een mislukking. Samen met jou gaan we opzoek naar de stip op de horizon en zorgen we ervoor dat er een goed strategisch fundament is.

Design

Onze designers weten het gevoel en die beleving die jij uit wilt stralen, perfect om te zetten naar een pixel perfect design. Samen met jouw visie ontwerpen ze een design die perfect aansluit bij de wensen van jouw doelgroep.

Development

Welk systeem en welke functionaliteiten passen bij jouw wensen? Hoe wordt alles gebruiksvriendelijk, voor zowel bezoeker als gebruiker? Developers kraken hun hersenen erop en testen alles totdat het een perfect geheel is.