Diensten | design

Herkenbaar & vernieuwend
en creatief​

Diensten | design

Herkenbaar & vernieuwend
en creatief​

Design

Nadat we de strategische sessie hebben afgerond en we een duidelijk plan voor ogen hebben kunnen we dit visueel gaan realiseren. Als bedrijf wil je herkenbaarheid creëren. Het is van belang om alle online uitingen in lijn te brengen met elkaar. Weet je al duidelijk wat je wilt uitstralen? Of misschien weet je dit wel juist niet? Onze designers helpen je graag verder met een sterke merkpositionering. 

Onze design oplossingen

Merkidentiteit

Zonder identiteit is het eigenlijk onmogelijk om je huisstijl, laat staan je logo, te ontwikkelen. Je identiteit gaat over wie je bent, waarom je bestaat en hoe je je als organisatie gedraagt. Dit komt terug in alles wat je doet, zegt of levert aan diensten of producten. Dicht bij je identiteit blijven is dicht bij jezelf blijven en zorgt ervoor dat je doelgroep een duidelijk beeld krijgt van jouw organisatie.

Zonder merkidentiteit, dus zonder te weten wie je bent, is het heel lastig om een sterke huisstijl en bijpassend logo te ontwikkelen. Waar sta je voor, wat maakt je uniek?

Huisstijl

Een huisstijl is de gehele visuele stijl die gebruikt wordt om jouw organisatie zichtbaar en herkenbaar te maken. Daarnaast onderscheid je je met je huisstijl van je concurrenten. Hier valt ook het logo onder. Daarnaast wordt in de huisstijl de kleuren, typografie, tone-of-voice en type beelden vastgelegd. Op deze manier kan dit consistent terugkomen in verschillende communicatie-uitingen, zoals op je website, visitekaartjes, offertes en e-mails.

Je huisstijl is eigenlijk je visuele weergave van je merkidentiteit. Samenhang tussen je verschillende communicatiemiddelen is daarom belangrijk. Dit zorgt er namelijk voor dat mensen je huisstijl gaan herkennen en associëren met de services en waarden van jouw organisatie.

Webdesign

Als onze designers één ding kunnen, dan is het wel een supertof webdesign maken dat perfect past bij jouw organisatie en je doelgroep. De website krijgt een professionele en gebruiksvriendelijke uitstraling. Hierbij houden we rekening met verschillende soorten beeldscherm formaten. Je wilt natuurlijk dat jouw website zowel op desktop als op mobiel of tablet goed weergegeven wordt.

Aan de hand van jouw specifieke wensen en onze expertise, realiseren we een ontwerp.

Fotografie

Spreek je doelgroep en potentiële werknemers écht aan door authenticiteit uit te stralen. Hoe doe je dat? Door gebruik te maken van eigen foto’s natuurlijk! Doordachte fotografie brengt je bedrijf tot leven en zorgt ervoor dat je klanten een connectie met jouw bedrijf krijgen. Straal hierbij persoonlijkheid uit! Dit maakt je bedrijf geloofwaardig en wekt vertrouwen. Dit kan juist de doorslag geven tot het maken van een conversie.

Videografie

Van kleine vlogs tot grote bedrijfsfilms: video’s zijn voor bedrijven en merken een middel om de naamsbekendheid te vergroten en nieuwe mensen te bereiken. Een belangrijk onderdeel om mee te nemen in de marketing- en communicatieplannen van je organisatie. Bij het maken van videocontent is het belangrijk dat je jouw video persoonlijk maakt. Op deze manier creëer je meer betrokkenheid bij jouw doelgroep. Mensen willen graag persoonlijk worden aangesproken.

Je kunt bijvoorbeeld in je video laten zien hoe jouw organisatie van binnen eruit ziet. Door meer van jouw organisatie te laten zien, laat je zien hoe je als organisatie bent.

Drukwerk

Naast het ontwerpen van digitale producten zoals een website of een mobiele applicatie kunnen onze designers ook flink los gaan op het offline promotiemateriaal van jouw bedrijf. Een compacte brochure die jouw diensten of producten beschrijft, die moderne visitekaartjes voor een goede eerste indruk of die opvallende vlag voor aan de gevel van het pand, wij regelen het allemaal!

Samen vertalen we jouw wensen naar een ontwerp die aansluit bij jouw huisstijl en opvalt bij de doelgroep!

Autobelettering

Bedrijfsvoertuigen zijn voortdurend op de weg tussen allerlei potentiële klanten en zijn zeer geschikt voor reclameboodschappen. Een standaard wit bedrijfsvoertuig is dan natuurlijk zonde. Door het voertuig te voorzien van autobelettering in jouw eigen huisstijl valt jouw bedrijf op, het levert vaak nieuwe klanten op en die zijn er nooit genoeg!

Benieuwd naar
onze andere diensten?

Strategie

Onbezonnen beginnen aan de ontwikkeling van oplossingen is de formule voor een mislukking. Samen met jou gaan we opzoek naar de stip op de horizon en zorgen we ervoor dat er een goed strategisch fundament is.

Marketing

Wij hebben een team kritische en fanatieke online marketeers, dat ervoor zorgt dat jij structureel gevonden wordt! Zowel in de zoekmachines, op social media als via e-mails. Betaald (advertenties) en onbetaald (organisch).

Development

Welk systeem en welke functionaliteiten passen bij jouw wensen? Hoe wordt alles gebruiksvriendelijk, voor zowel bezoeker als gebruiker? Developers kraken hun hersenen erop en testen alles totdat het een perfect geheel is.