DEVELOPMENT

Wij bouwen websites &
webshops

Development

Snelheid, veiligheid, en gebruiksvriendelijkheid. Drie belangrijke uitgangspunten bij het maken van een nieuwe website, webshop, mobiele app of webapplicatie. Met de nieuwste systemen en technieken realiseren onze developers een oplossing op maat die vindbaar is voor jouw doelgroep en functioneert op alle formaten schermen.

Onze technische oplossingen

Website

Een eerste indruk maak je niet ongedaan. Een website wordt ook wel het verlengstuk van een visitekaartje genoemd. Zou het niet ontzettend jammer zijn als bezoekers jouw website verlaten omdat deze langzaam is? Er geen leads worden gegenereerd? Je niet goed scoort in de zoekmachines zoals Google?

Onze developers zorgen ervoor dat jouw website snelle laadtijden heeft en uiterst sterk beveiligd is, functioneert op elk apparaat en ook nog eens goed scoort in Google.

Webshop

Met je webshop wil je natuurlijk vooral één ultiem doel bereiken: je verkoop optimaliseren. Wij richten je webshop in op de manier die maximaal bijdraagt aan dit doel. Een duidelijke navigatie die geen irritatie opwekt bij de gebruiker, laadtijden waar je u tegen zegt en een beveiligde checkout.

Daarnaast zorgen we ervoor dat alles rondom de webshop naar behoren werkt. Zo zorgen we ervoor dat de shop goed gevonden wordt en altijd online is en stabiele hosting heeft, maar regelen we ook de noodzakelijke integraties met bijv. DHL, PostNL of je ERP-systeem. Geen losse eindjes!

Mobiele apps

Dankzij mobiele apps voor smartphones kun je jouw doelgroep in alle hoeken van de wereld bereiken. Of het nu gaat om consumenten als doelgroep of business to business, met de juiste mobiele iPhone, iPad of Android app heb je ze binnen no-time in je broekzak.

Is een mobiele app de juiste keuze voor jou? Of past een Progressive Web App of responsive website of webapplicatie toch beter bij jouw behoeften en doelen? Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste richting!

API koppelingen

De afkorting API staat voor Application Programming Interface. Een API is heel eenvoudig uit te leggen aan de hand van twee alledaagse objecten: een lamp en een stekkerblok. Als je wilt dat de lamp aangaat, dan moet deze aangesloten worden op het stekkerblok. Als de stekker van de lamp in het stekkerblok past, dan gaat de lamp aan. De lamp communiceert dan dus met het stekkerblok en er wordt elektriciteit uitgewisseld.

Heel simpel gezegd is dat de betekenis van een API koppeling: het wisselt data uit tussen twee softwaresystemen.

Realtime statistieken

Meten is weten. Nadat jouw website of webshop is opgeleverd wordt deze nauwlettend in de gaten gehouden. Met slimme tools meten we het gedrag van de bezoekers. Waar haken ze af? Waar zoeken ze op? Deze data helpt ons met het maken van de juiste keuzes om het maximale uit jouw investering te halen.

Support & onderhoud

Net zoals een auto, heeft een website ook onderhoud nodig. Je wilt natuurlijk dat jouw website de snelheid en veiligheid behoud als van het moment van oplevering. Hiervoor worden er maandelijks updates uitgevoerd en wordt de beveiliging gecheckt. Daarnaast kan de SEO worden aangescherpt en worden er iedere dag backups gemaakt.

Ons team staat iedere dag klaar om jou te assisteren bij het door ons ontwikkelde systeem of oplossing.

Dus... daag jij ons uit?

Ik ben iedere dag op zoek naar nieuwe kansen, mogelijkheden en toekomstige trends die de digitale wereld te bieden heeft. Benieuwd naar de kansen die de digitale wereld jou te bieden heeft?

Kom gerust langs voor een kop koffie en laten we samen met onze specialisten de groeidoelstellingen analyseren van jouw organisatie. Geheel vrijblijvend!

Benieuwd naar
onze andere diensten?

Strategie

Onbezonnen beginnen aan de ontwikkeling van oplossingen is de formule voor een mislukking. Samen met jou gaan we opzoek naar de stip op de horizon en zorgen we ervoor dat er een goed strategisch fundament is. Dat is de basis voor het realiseren van maximaal online succes! In een strategisch plan omschrijven wij samen wat jouw organisatie online nodig heeft om de gedefinieerde doelstellingen te bereiken.

Marketing

Wij hebben een team kritische en fanatieke online marketeers, dat ervoor zorgt dat jij structureel gevonden wordt! Zowel in de zoekmachines, op social media als via e-mails. Betaald (advertenties) en onbetaald (organisch). Bovendien geven onze data-analisten, die het effect monitoren, jou inzicht in wat jouw investering je oplevert en of de doelstellingen gehaald worden.

Design

Onze designers weten het gevoel en die beleving die jij uit wilt stralen, perfect om te zetten naar een gaaf design. Voor die gebruiksvriendelijke website die precies bij jouw organisatie past, die mooie conversiegerichte webshop of die webapplicatie die jouw werkprocessen efficiënter maakt. Maar ook op een toffe nieuwsbrief, opvallende socialmedia-content of aantrekkelijke online banners kunnen onze designers flink losgaan.