Diensten | development

Wij bouwen krachtige websites & webshops

Development

Snelheid, veiligheid, en gebruiksvriendelijkheid. Drie belangrijke uitgangspunten bij het maken van een nieuwe website, webshop, mobiele app of webapplicatie. Met de nieuwste systemen en technieken realiseren onze developers een oplossing op maat die vindbaar is voor jouw doelgroep en functioneert op alle formaten schermen.

Onze technische oplossingen

Website

Een eerste indruk maak je niet ongedaan. Een website wordt ook wel het verlengstuk van een visitekaartje genoemd. Zou het niet ontzettend jammer zijn als bezoekers jouw website verlaten omdat deze langzaam is? Er geen leads worden gegenereerd? Je niet goed scoort in de zoekmachines zoals Google?

Onze developers zorgen ervoor dat jouw website snelle laadtijden heeft en uiterst sterk beveiligd is, functioneert op elk apparaat en ook nog eens goed scoort in Google.

Webshop

Met je webshop wil je natuurlijk vooral één ultiem doel bereiken: je verkoop optimaliseren. Wij richten je webshop in op de manier die maximaal bijdraagt aan dit doel. Een duidelijke navigatie die geen irritatie opwekt bij de gebruiker, laadtijden waar je u tegen zegt en een uiterst beveiligde checkout.

Daarnaast zorgen we ervoor dat alles rondom de webshop naar behoren werkt. Zo zorgen we ervoor dat de shop goed gevonden wordt en altijd online is en stabiele hosting heeft, maar regelen we ook de noodzakelijke integraties met bijv. DHL, PostNL of je ERP-systeem. Geen losse eindjes!

Mobiele apps

Dankzij mobiele apps voor smartphones kun je jouw doelgroep in alle hoeken van de wereld bereiken. Of het nu gaat om consumenten als doelgroep of business to business, met de juiste mobiele iPhone, iPad of Android app heb je ze binnen no-time in je broekzak.

Is een mobiele app de juiste keuze voor jou? Of past een Progressive Web App of responsive website of webapplicatie toch beter bij jouw behoeften en doelen? Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste richting!

API koppelingen

Hoe komen klanten bij jullie terecht en wat is de klantreis, oftewel de customer journey die zij doorlopen? Zijn er punten waar potentiële klanten afhaken? Kunnen we de reis makkelijker maken, of misschien korter? Samen stellen we een customer journey op. Deze informatie helpt ons met het maken van de juiste keuzes en het begrijpen van de doelgroep. 

Begrijp je klant, verplaats je in zijn perspectief. Wat zijn de behoeftes van jouw klant? Waar kun je op inhaken? Samen richten we ons op de juiste doelgroep!

Realtime statistieken

Meten is weten. Nadat jouw website of webshop is opgeleverd wordt deze nauwlettend in de gaten gehouden. Met slimme tools meten we het gedrag van de bezoekers. Waar haken ze af? Waar zoeken ze op? Deze data helpt ons met het maken van de juiste keuzes om het maximale uit jouw investering te halen.

Support & onderhoud

Net zoals een auto, heeft een website ook onderhoud nodig. Je wilt natuurlijk dat jouw website de snelheid en veiligheid behoud als van het moment van oplevering. Hiervoor worden er maandelijks updates uitgevoerd en wordt de beveiliging gecheckt. Daarnaast kan de SEO worden aangescherpt en worden er iedere dag backups gemaakt.

Ons team staat iedere dag klaar om jou te assisteren bij het door ons ontwikkelde systeem of oplossing.

Chatbots

De chatbot heeft inmiddels een onmisbare plek ingenomen in de digitale wereld. Steeds meer webpagina’s en andere social messaging kanalen hebben een digitale medewerker; het maakt de klantenservice immers sneller en beter bereikbaar.

Jouw ideale, digitale collega klaar staat met een goed design, doortastende conversaties en een bijpassend persona. Door onder andere te letten op deze kenmerken zorg je ervoor dat je chatbot volledig integreert met je algehele bedrijfsuitstraling.De bot is immers het visitekaartje van een bedrijf, doordat een chatbot 24 uur per dag aanwezig is, zeven dagen per week.

Benieuwd naar
onze andere diensten?

Strategie

Onbezonnen beginnen aan de ontwikkeling van oplossingen is de formule voor een mislukking. Samen met jou gaan we opzoek naar de stip op de horizon en zorgen we ervoor dat er een goed strategisch fundament is.

Marketing

Wij hebben een team kritische en fanatieke online marketeers, dat ervoor zorgt dat jij structureel gevonden wordt! Zowel in de zoekmachines, op social media als via e-mails. Betaald (advertenties) en onbetaald (organisch).

Design

Onze designers weten het gevoel en die beleving die jij uit wilt stralen, perfect om te zetten naar een pixel perfect design. Samen met jouw visie ontwerpen ze een design die perfect aansluit bij de wensen van jouw doelgroep.