Cases | NVAF

Nederlandse Vereniging Aannemers Funderingswerken

NVAF

De NVAF is een middelgrote ondernemersorganisatie welke zich ten doel heeft gesteld de belangen van de leden/aannemers van funderingswerken, eigenaren van funderingsmaterieel en aanverwante bedrijven te behartigen. Daarmee vervult zij een platformfunctie in de funderingsbranche.

Vrijwel alle zichzelf respecterende bedrijven in de branche zijn aangesloten bij de NVAF. De 71 leden houden zich bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van uiteenlopende funderingstechnieken. 

De behaalde resultaten

De vraag

New Penguins kwam met de vraag of wij de website van de NVAF opnieuw konden ontwikkelen. De website gaf regelmatig problemen en functioneerde niet meer zoals bij oplevering. Daarnaast was de website al een aantal jaren oud en was het tijd om de nieuwste systemen en technologieën te gebruiken. Het design was al bekend maar kon hier en daar wat optimalisaties gebruiken.

Nadat we samen de voorwaarden hadden bepaald waaraan de website moet voldoen konden onze developers aan de slag!

Werkwijze

Het huidige design van de website voldoet nog aan de verwachtingen. Onze designers hebben enkele optimalisaties toegevoegd, daarna konden de developers direct aan de gang met het opnieuw ontwikkelen van de website. Omdat de huidige website verouderd was werd ervoor gekozen helemaal opnieuw te beginnen.

De website moest voldoen aan een aantal functionaliteiten. Er werd een nieuwe evenementen agenda gebouwd, een prive ledenportaal waar enkel de aangesloten leden van de NVAF bij kunnen en daarbij moeten deze onderdelen makkelijk te onderhouden zijn. Hiervoor ontwikkelde onze developers een aangepast beheersysteem met Advanced Custom Fields.

Met deze oplossing kunnen de medewerkers van de NVAF zelf de website beheren en vullen met content zonder techische kennis.

Het resultaat

Door de juiste optimalisatie en gebruik te maken van de nieuwste systemen en technologieën konden we de website van de NVAF met succes opnieuw ontwikkelen. De website is nu toekomstbestendig, en kan weer een aantal jaar vooruit. Door deze nieuwe ontwikkelingen zijn de laadsnelheden verminderd met een ruime 83%!

De klant aan het woord

De samenwerking met FRIZZER verliep vlekkeloos. Een jong en dynamisch team die goed meedenkt en mooie digitale producten maakt!

Paul Kool – Eigenaar New Penguins