Cases | HAVÉ Brandstoffen B.V

Al sinds 1883 het vertrouwde adres voor uw brandstoffen en smeermiddelen

HAVÉ Brandstoffen B.V

Over HAVÉ Brandstoffen (Lunteren) valt veel te vertellen. Ze kunnen namelijk een boekje opendoen over de eeuwenlange historie. Over hoe het allemaal begon met petroleumventer Hermen van Veldhuizen die met zijn hondenkar langs de boeren trok. Over zijn zoon die furore maakte als ‘Geurt Peterolie’. Over de generaties die volgden en in 2008 het 125-jarig jubileum vierden.

Bij die gelegenheid werden ze overigens Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier. Een uniek wapenfeit! (Koninklijke Beschikking Hofleverancier)

De behaalde resultaten

De vraag

HAVÉ Brandstoffen wilt de volgende stap maken met hun online aanwezigheid. Offline zijn ze al meer dan 130 jaar actief maar online kan nog flink aan de weg getimmerd worden. De huidige website is onoverzichtelijk en verouderd, tijd voor een grote verandering! Er is behoefte aan een overzichtelijke, duidelijke en gebruiksvriendelijke website.

Aan FRIZZER de vraag of wij een gloednieuwe website en webshop kunnen ontwikkelen? Geen enkel probleem, dit doen we heel graag!

Werkwijze

We gaan terug naar het ontstaan van HAVÉ Brandstoffen. Vanuit die visie en kracht leggen we een solide fundering voor de nieuwe website van HAVÉ Brandstoffen.

Vervolgens gaan onze designers aan de slag om dit verhaal te vertalen naar duidelijk beeld. Zij werken alle pagina’s pixel perfect uit nadat we de voorwaarden hebben bepaald waaraan de website moet voldoen.

Nadat onze designers alle elementen en pagina’s hebben afgerond, worden deze doorgeschoven naar onze developers. Zij gaan dit pixel perfecte ontwerp ombouwen naar een functionele website die er niet alleen goed uit ziet maar ook snel, veilig en gebruiksvriendelijk functioneert.

Zodra het werk van onze developers erop zit gaan onze marketeers nauwkeurig samenwerken met de marketingafdeling van HAVÉ en hiermee de laatste puntjes op de i zetten. Zij zorgen ervoor dat de teksten en afbeeldingen op de juiste plekken komen te staan en schrijven de teksten voor een goede vindbaarheid (SEO).

havébrandstoffenheader

Het resultaat

Door nauw samen te werken met de marketingafdeling van HAVÉ en gebruik te maken van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën hebben we een website ontwikkeld die niet alleen potentiële klanten informeert maar ook genereert. Op de site staat alle belangrijke informatie die HAVÉ Brandstoffen te bieden heeft aan haar klanten en kunnen gemakkelijk offertes worden aangevraagd

De klant aan het woord

Wij hebben de samenwerking met FRIZZER als zeer positief ervaren. De mannen van FRIZZER zijn professionals met goede ideeën en kennis van het vak.

Ze geven vooraf duidelijk aan wat men kan verwachten en voeren de werkzaamheden naar behoren uit. Na het intakegesprek kregen wij naast een uitgebreide offerte op maat ook een voorbeeld ontwerp meegestuurd, hierdoor kregen wij direct een goede indruk van wat er mogelijk was.

Tijdens het bouwen van de website houden ze ons goed op de hoogte van de vooruitgang en was er ruimte om regelmatig feedback aan te leveren. Zij hebben ons veel vrijheid gegeven om zelf de website te vullen en aan te passen wat wij zeer hebben gewaardeerd. Bij eventuele problemen zijn de mannen snel bereikbaar en is het probleem ook spoedig opgelost.

Via deze weg willen wij FRIZZER nogmaals bedanken voor het mooie product en de samenwerking.

Richard & Gerlof
– HAVÉ Brandstoffen B.V & CAFE HAVÉ