Cases | De Visscher Visspecialiteiten

Al ruim 30 jaar de visspecialist in Emiclaer en omstreken

De Visscher

De Visscher is een visspecialiteitenwinkel met een sfeervol restaurant en buitenterras. Zij bieden u een ruim assortiment van spartelverse vis van uiteraard de hoogste kwaliteit. De geselecteerde vis wordt vakkundig en met zorg voor u klaargemaakt.

In de prachtige winkel vindt u ongetwijfeld uw keuze in het uitgebreide assortiment van verse vis, heerlijke lunches, tapa’s tot complete maaltijden. De medewerkers staan altijd voor u klaar om u professioneel te adviseren hoe u de vis het beste kunt bereiden, desgewenst aan de hand van onze overheerlijke visrecepten.

Een deel van het assortiment aan verse vis, schelp- en schaaldieren wordt dagelijks gebruikt in de eigen keuken om voor u diverse koude en warme kant-en-klaargerechten te bereiden. Lekker, gezond en makkelijk!

De behaalde resultaten

De vraag

De Visscher Visspecialiteiten is al meer dan 30 jaar actief in Emiclaer en omstreken. In hun viswinkel midden in het centrum van Emiclaer ontvangen zij hun klanten en bereiden ze dagelijks vol passie de lekkerste gerechten. De huidige website is al meer dan 10 jaar oud en voldoet niet meer aan de verwachtingen van de huidige online wereld. Tijd voor een online webshop waar de klanten zelf een bestelling kunnen samenstellen!

Werkwijze

In de winkel worden de klanten geïnspireerd met het ruime assortiment dat de Visscher Visspecialiteiten te bieden heeft. Het zou zonde zijn om dit niet online te laten zien! Aan FRIZZER de taak om een website te ontwikkelen waarbij het ruime assortiment duidelijk en overzichtelijk naar voren komt en klanten geïnspireerd worden met de lekkerste gerechten voor thuis!

Het resultaat

Binnen één maand werd er een nieuw recordaantal aan bestellingen geplaatst. Samen realiseerde we een webshop die niet alleen inspireert maar ook converteert. Door de nieuwste technologieën behaalden we laadtijden van onder de seconde en kunnen klanten razendsnel door het assortiment bladeren. 

De oplevering

Wij van de Visscher Visspecialiteiten zijn super blij en trots met het eindresultaat van de website! De samenwerking met FRIZZER is echt top. Makkelijk bereikbaar en niets is te veel. Ga zo door! Wij raden iedereen aan om samen te werken met FRIZZER!

Jannes & Jantine

– De Visscher Visspecialiteiten