De Visscher

De Visscher is een visspecialiteitenwinkel met een sfeervol restaurant en buitenterras. Zij bieden u een ruim assortiment van spartelverse vis van uiteraard de hoogste kwaliteit. De geselecteerde vis wordt vakkundig en met zorg voor u klaargemaakt. De huidige webshop is meer dan 12 jaar oud. Hoog tijd voor vervanging!

Website en webshop in één

Omdat De Visscher visspecialiteiten een restaurant gedeelte heeft en een afhaalgedeelte hebben ze een website en webshop nodig. Een website om het menu op te bekijken en een sfeerimpressie te krijgen van het restaurant, en een webshop om verse visschotels en andere lekkere gerechten te bestellen voor de thuis. Bij De Visscher kun je alle kanten op!

Visschotels bestellen op maat

De Visscher Visspecialiteiten kwam bij ons met de vraag of we een systeem konden maken waarmee klanten gemakkelijk visschotels op maat kunnen bestellen.

Met een handige tool kunnen klanten nu de gewenste hoeveelheid personen opgeven en hierbij zien ze direct het bedrag. Via een automatische rekensom wordt alles gecalculeerd en met een script wordt dit in realtime uitgevoerd op de website. Makkelijker kan niet!

De klant aan het woord

Wij van De Vsscher Visspecialiteiten zijn super blij en trots met het eindresultaat van de website! De maand dat de website online ging hebben we een nieuw recordaantal aan bestellingen behaald!

De samenwerking met FRIZZER is echt top. Makkelijk bereikbaar en niets is te veel. Ga zo door! En wij zullen iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Groetjes Jannes en Jantine, De Visscher Visspecialiteiten

Meer opgeleverde projecten