Cases | CAFE HAVÉ

De lekkerste vers belegde broodjes in Lunteren

CAFE HAVÉ

CAFE HAVÉ is pas een paar jaar gevestigd in de shop van Esso de Stroet van HAVÉ Brandstoffen en is nu al een begrip in Lunteren en omstreken. Dit is de plek waar je op je gemak kan genieten van heerlijke broodjes en de lekkerste koffie. De broodjes worden elke dag vers afgebakken en worden ‘op z’n Lunters’ belegd, namelijk royaal en met heerlijke lokale producten.

Dat is één van de redenen waarom de klanten CAFE HAVÉ steeds weer en vaker weten te vinden.

De behaalde resultaten

De vraag

CAFE HAVÉ is een onderdeel van HAVÉ Brandstoffen. Online broodjes bestellen was mogelijk maar dit moest dan gebeuren via de website van HAVÉ Brandstoffen. Het werd hoog tijd dat CAFE HAVÉ een los onderdeel werd en een eigen positionering kreeg in de huidige markt. HAVÉ vroeg ons een duidelijke en overzichtelijke webshop te ontwerpen en ontwikkelen.

Werkwijze

Samen met de marketeers van HAVÉ hebben we meerdere brainstormsessies gehouden en de voorwaarden bepaald waaraan de webshop moest voldoen.

Bij FRIZZER geloven we in maatwerk, ieder bedrijf is uniek. Onze designers gingen aan de slag met een uniek ontwerp die aansluit bij de huisstijl. Zodra dit was afgerond konden onze developers het ontwerp realiseren naar een functionele webshop met maatwerk oplossingen. Zo kunnen klanten gemakkelijk het aantal personen opgeven bij een groepsbestelling en worden de bestellingen automatisch doorgevoerd naar de printer in de shop waar de verkoopsters de bestellingen bereiden.

Door de maatwerk oplossingen van onze developers is de workflow optimaal geoptimaliseerd en sluiten alle systemen naadloos op elkaar aan.

Het resultaat

Binnen één maand werd er een nieuw omzetrecord neergezet! Samen met CAFE HAVÉ zijn we erg trots op dit fantastische resultaat! We blijven samenwerken met de marketeers van HAVÉ en de webshop optimaliseren waar dit nodig is!

De klant aan het woord

Wij hebben de samenwerking met FRIZZER als zeer positief ervaren. De mannen van FRIZZER zijn professionals met goede ideeën en kennis van het vak.

Ze geven vooraf duidelijk aan wat men kan verwachten en voeren de werkzaamheden naar behoren uit. Na het intakegesprek kregen wij naast een uitgebreide offerte op maat ook een voorbeeld ontwerp meegestuurd, hierdoor kregen wij direct een goede indruk van wat er mogelijk was.


Tijdens het bouwen van de website houden ze ons goed op de hoogte van de vooruitgang en was er ruimte om regelmatig feedback aan te leveren. Zij hebben ons veel vrijheid gegeven om zelf de website te vullen en aan te passen wat wij zeer hebben gewaardeerd. Bij eventuele problemen zijn de mannen snel bereikbaar en is het probleem ook spoedig opgelost.

Via deze weg willen wij FRIZZER nogmaals bedanken voor het mooie product en de samenwerking.

Richard & Gerlof
– HAVÉ Brandstoffen B.V & CAFE HAVÉ