CAFE HAVÉ

CAFE HAVÉ is pas een paar jaar gevestigd in de shop van Esso de Stroet en is nu al een begrip in Lunteren en omstreken. Dit is de plek waar je op je gemak kan genieten van heerlijke broodjes en de lekkerste koffie. Er ontbreekt alleen één belangrijk onderdeel, een webshop waar je online broodjes of een groepslunch kan bestellen.

Binnen enkele klikken een bestelling plaatsen

Samen met het marketingteam van HAVÉ hebben we uitgebreid nagedacht over de navigatiestructuur en bestelproces van de webshop om het de bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken om een bestelling te plaatsen. Er zijn vele verschillende broodjes en opties beschikbaar. Bezoekers moeten zonder na te denken een bestelling kunnen plaatsen anders haken ze af. Door onze werkwijze konden we dit probleem van te voren tackelen en uitgebreid testen met verschillende ontwerpen om te voldoen aan het ideaalbeeld van HAVÉ. 

Pick-up tijden en een pakbon op maat

Het de bezoeker zo makkelijk mogelijk maken is één ding, minstens zo belangrijk is het bereidingsproces voor de werknemers. Met buffertijden en een op maat ontworpen pakbon hebben we het proces overzichtelijk ingericht. Zodra er een bestelling wordt geplaatst komt deze op de mail binnen en komt er automatisch een pakbon uitrollen met alle informatie. Met het juiste kleurgebruik kan de werknemer in één oogopslag zien of de bestelling is betaald of dat deze nog contant moet worden afgerekend. De verschillende opties staan overzichtelijk op een rij en niet te vergeten de afhaaltijd.

Door nauw samen te werken met de marketeers van HAVÉ hebben we een bestelproces ontwikkeld wat voor iedereen fijn werkt en voor overzicht en rust zorgt.

De klant aan het woord

Wij hebben de samenwerking met FRIZZER als zeer positief ervaren. De mannen van FRIZZER zijn professionals met goede ideeën en kennis van het vak. Ze geven vooraf duidelijk aan wat men kan verwachten en voeren de werkzaamheden naar behoren uit. Na het intakegesprek kregen wij naast een uitgebreide offerte op maat ook een voorbeeld ontwerp meegestuurd, hierdoor kregen wij direct een goede indruk van wat er mogelijk was.

Tijdens het bouwen van de webshop houden ze ons goed op de hoogte van de vooruitgang en was er ruimte om regelmatig feedback aan te leveren. Zij hebben ons veel vrijheid gegeven om zelf de webshop te vullen en aan te passen wat wij zeer hebben gewaardeerd. Bij eventuele problemen zijn de mannen snel bereikbaar en is het probleem ook spoedig opgelost.

Via deze weg willen wij FRIZZER nogmaals bedanken voor het mooie product en de samenwerking.

Richard & Gerlof van HAVÉ Brandstoffen

Meer opgeleverde projecten